Vakantie Anders, een plek om …

… tot jezelf te komen

Aan het woord: Liesbet

Ik ben al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig en vind het erg leuk om hiervan dingen mee te nemen naar mijn baan (ik ben leerkracht). Ook ben ik als alleenstaande ouder vaak zoekende naar een evenwicht in het opvoeden en ruimte voor jezelf maken en houden.

Ik wil op mijn eigen wijze deel uitmaken van de maatschappij en hieraan mijn eigen deel toevoegen: voor mij betekent dit groene, duurzame keuzes maken binnen mijn mogelijkheden, terwijl ik ook geniet van de oppervlakkige dingen.

Het mooie van Vakantie Anders vind ik, dat je helemaal tot jezelf kan komen. Samen met je kind genieten én tot rust komen. Het is ook een hele fijne, ontspannen en plezierige manier om nieuwe mensen te leren kennen die op dezelfde golflengte zitten. Ik ben vooral geraakt door de persoonlijke begeleiding. Ze zijn betrokken en luisteren echt naar je.

Wat neem je mee van Vakantie Anders?

Mooie herinneringen aan een fijn samenzijn met gelijkgestemden, dat ik helemaal tot rust ben gekomen en meer heb gedaan dan alleen naast mijn tent zitten, terwijl mijn kind nieuwe vriendjes maakt. En vooral ook een heel welkom gevoel.

Add a Comment

Your email address will not be published.