Strooi met complimenten

En wie je dan zeker niet over mag slaan!

“Fantastisch gedaan!” “Wat een goede keuze!” “Prachtig!” “Geweldig!” “Topper!” Op 1 maart is het complimenten dag. Een dag om te strooien met complimenten. De focus een hele dag extra te leggen op dat wat goed, mooi, leuk, handig of slim is. Geef complimenten aan je partner, je kind, je ouder, je buren, je vrienden of vriendinnen, aan je collega’s of aan wildvreemden.

Er is alleen een persoon die we vaak over het hoofd zien als we de focus op het positieve leggen. Een persoon tegen wie we vaak eerder kritisch zijn en mopperen, een persoon die we vaak een enorme lat voor leggen en naar wie we meestal helemaal niet zo complimenteus zijn. En dat terwijl deze persoon onze positiviteit en complimenten zeer zeker verdiend en ze ook keihard nodig heeft.

Vergeet deze persoon dus niet, sterker nog maak het elke dag complimenten dag voor deze persoon. Zorg dat je elke dag ziet wat deze persoon allemaal voor je doet, hoe hard deze persoon werkt om jou gelukkig, veilig en tevreden te houden. De allerbelangrijkste persoon om complimenten aan te geven ben je namelijk zelf.

Fijne complimenten dag, super fantastisch mens dat je bent!

Rianne Dijkman

Add a Comment

Your email address will not be published.