fbpx

Single vakantie

Ben jij op zoek naar een single vakantie waar je er op kunt rekenen dat je hier een fantastische tijd gaat beleven? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Vakantie Anders. We hebben namelijk een programma voor je klaarstaan dat je niet alleen een gezellige vakantie belooft, maar ook een vakantie waarmee je eens in contact kunt komen met jezelf. Een vakantie waarbij je jezelf ontdekt zoals je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Vakantie Anders biedt je een vakantie met gelijkgestemden die je niet snel zult vergeten en waar je waardevolle herinneringen van mee naar huis neemt.

Op vakantie met singles

Een vakantie voor singles boeken? Doe dit dan bij Vakantie Anders. We hebben in ons programma een groot aantal interessante cursussen en workshops voor je klaarstaan. Hiermee kun je erop rekenen dat je een cursus gaat volgen die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op onze website. Hier hebben we een overzicht staan van de cursussen die we geven, zodat je alvast kunt bekijken welke van deze cursussen jij graag wil gaan volgen. Ga je bij jouw vakantie voor singles voor een cursus NLP? Mediteren? Mindfulness? Intuitief Schilderen? Biodanza? Bij ons is het allemaal mogelijk.

De mooiste vakantie met singles

We vinden het heel belangrijk om jou een vakantie te bieden die voor jou op maat is gemaakt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je een vakantie voor singles mee gaat maken die dieper gaat dan wat je normaal gesproken van een vakantie verwacht. Je leert gelijkgestemden kennen, maar komt vooral ook in aanraking met kanten van jezelf die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Neem gewoon even contact met ons op als je hier nog meer vragen over hebt.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights