In een bubbel in een andere wereld

Ik ben in een bijzondere bubbel alsof ik even los ben van de wereld. In een andere werkelijkheid waar alleen maar is wat er echt is. Waar het puur, rustig en fijn is. Waar meer mensen zijn met allemaal verhalen. Waar workshops zijn waar je naar keuze aan mee mag doen. Waar het gaat over het echte leven, wat echt belangrijk voor je is. Waar je mag zijn wie je bent, waar gedanst, gepraat, gelachen, gehuild en gezongen wordt. Waar dankbaarheid, confrontaties en emoties zijn.

Maar waar geen anderen zijn. Iedereen die er is, hoort erbij. Er is geen tv en er is nauwelijks invloed van nieuws of internet van buiten af. Er zijn ontmoetingen, elke avond brandt het kampvuur waar veel gepraat en gezongen wordt, waar het gezellig is en de geur van rook en vuur dringt in ons haar, huid en kleding. Het is de bubbel van VakantieAnders.

Luikje nog dicht

En nu ben ik fysiek even uit die bubbel. Ik ben thuis, ruim spullen op en mijn wasmachine draait op volle toeren. Ik heb geen eten in huis, en geen puf om naar de winkel te gaan, ik hang op de bank (die er niet was in de bubbel) en geniet van de zachtheid. De televisie staat vlakbij maar die zet ik echt nog niet aan. Dat luikje laat ik nog dicht. Omdat het niet in mijn bubbel past.

Rust en opwinding

Andere mensen van de bubbel komen in mijn gedachten voorbij. Ik voel in mijn lijf rust en opwinding tegelijk. Rust omdat het fijne mensen zijn en opwinding omdat er veel emoties waren, en het zó intens was.

Waardevol

Ik geniet er nog van om in deze bubbel te zijn. Ik heb samen met mijn man hard gewerkt om hem te vormen en te realiseren. Om even in een andere wereld te zijn. Om iets waardevols, uniek en moois te creëren. Dat is gelukt.

Ik geniet na en blijf er nog even. wetend dat ik straks ook gewoon weer in de echte wereld met alle invloeden van buitenaf zal zijn.

Add a Comment

Your email address will not be published.