Geen Anders feestdagen in 2021

Al vele jaren organiseert VakantieAnders met de feestdagen in december een KerstAnders en Oud&NieuwAnders event. Dat zijn fijne dagen waarop de verbinding met andere mensen groot is. Het samenzijn met gelijkgestemden geeft een fijne basis om op een inspirerende wijze gezellige en uitdagende feestdagen te beleven.


De reacties van deelnemers spreken voor zich

“Wat een heerlijke kerstdagen met lieve mensen, aandacht voor elkaar en leuke activiteiten. Ik vind rust en kracht voor het nieuwe jaar” Jacqueline
of
“Het was een heel fijn Kerstweekje waarin we met een groep fijne mensen veel verschillende dingen hebben gedaan. De familie opstelling was confronterend maar gaf mij mooie inzichten waar ik heel blij mee ben. Ik ben heerlijk opgeladen en uitgerust” Patricia
en
“Superfijne kerstdagen gehad met zeer lieve mensen, sfeervolle aankleding en zaaaalig vega eten. De dreamtime healing met meditatie en klankschalen was geweldig, heel fijn en ontspannend .Hartelijk dank weer” Myra.
Om er maar een paar te noemen.

Relax met massage

Na kerst zijn er massage relax dagen waarop we in een heerlijke flow volop masseren, heerlijke dagen voor massageliefhebbers. Aanraken is heerlijk, ook in de donkere dagen aan het einde van het jaar. Om de ontspanning en je lichaam te voelen.

Oudejaarsavond met rituelen

Het oud&nieuw event is anders, daar is het feest. Om op uitbundige wijze het nieuwe jaar in te stappen nadat we met workshops en rituelen hebben stilgestaan bij wat er was, waar we blij mee zijn en wat we loslaten en meenemen naar het nieuwe jaar. Na het vuurritueel op oudjaarsavond tellen we af naar het nieuwe jaar dat we dansend beginnen. Er zijn mooie ontmoetingen, elk jaar weer en het is een geweldige start van het nieuwe jaar.
Jarenlang hebben we deze dagen zo gevierd en het was telkens weer fijn.

Nu is het anders.

In deze tijd waarin alles anders is is het bij ons ook weer anders! De groepsaccommodatie waar we onze feestdagen vieren is gesloten wegens corona.
Dat vinden wij heel erg spijtig.
De ‘Anders feestdagen’ gaan in 2021 niet door.


Naar 2022

Toch gaan we vol vertrouwen het nieuwe jaar in.
Met alles wat er is.
Vanuit liefde en verbinding willen we leven en er vorm aan geven.

We wensen je een fijn, liefdevol en gelukkig nieuwjaar
met fijne verbindingen en warme ontmoetingen.