Een mooi moment in 2021

Hier sta ik. Samen met Luc op onze zomer camping in Zuid-Limburg. Het is op een woensdag en zonnig, droog weer. Elke dag zijn er volop workshops waar onze gasten aan mee doen. Maar niet op woensdag. Dat is de vrije dag. Geen programma en dus alle ruimte voor jezelf om te doen waar je zin in hebt. Wij staan op deze foto lekker buiten met uit­zicht op de Limburgse heuvel, adembenemende uitzicht.

Onze gasten maken hun eigen plannen voor vandaag en wij geven nog wat tips als daarom gevraagd wordt. En met een kopje koffie genieten we van alles wat er rondom ons gebeurd. Dat is het moment waarop deze foto is gemaakt. Voor ons is de woensdag een dag voor “werkzaamheden achter de schermen” en een uitrustdag. Genieten van het buiten zijn, van de rust en alle ervaringen die we hier opdoen.

Deze dag is de 5 e dag van het weekprogramma naar onze gasten aan meedoen. Op zaterdag komt iedereen aan, in de avond kennis­making en vanaf zondag workshops om te volgen. Dat maakt dat gasten elkaar beter leren kennen en het geeft al gauw een vakantie familiegevoel.

We houden van deze zomer weken. Elk jaar, elke week weer. we vinden het geweldig dat we deze plaats creëren waar onze gasten mogen zijn zoals ze zijn. Waar ze genieten van het samen zijn met gelijkgestemden. En een heerlijke vakantie, bij Anders. Wij genieten mee van dat vakantie familie gevoel, ook al zijn het voor ons weken waarin we aan het werk zijn.

Deze foto is een moment in 2021 waar ik blij aan terugdenk, ik voel dat zelfs nog als ik naar die foto kijk.

Heb jij ook zo een moment en foto van 2021? Een moment dat je blij maakt, dat je koestert en dat een van je goede herinneringen van 2021 is.