fbpx


Hoe kom jij de feestdagen door?  Als single een vraag die je bezig kan houdt als de feestdagen er weer aan komen.  Is december voor jou bitterzoet of pijnlijk rauw? Geniet je van de tradities rondom de feestdagen of ben je er wars van? Kijk je ernaar uit of zoek je een goed alternatief dat bij jou past? Een eenzame kerst wil je toch niet.

4 tips om als single de feestdagen door te komen

#tip1
Maak het gezellig in huis.
Denk je nu “als ik ergens geen zin in heb, is het mijn huis versieren wel”?  Toch helpt het om je – uiteindelijk – minder eenzaam te voelen. De reden? De sfeer in huis bepaalt hoe jij je voelt. Niets is verplicht natuurlijk. Maar een kil huis  heeft invloed op je gevoel en jij hebt toch ook geen zin in kille dagen! Hoe beter de sfeer in huis, hoe beter jij je deze feestmaanden voelt. Dus haal die kerstboom maar van zolder en steek je kaarsjes aan.

#tip2
Nodig je single vrienden uit.
Neem het initiatief. Leuke singles die ook een gezellige kerst willen hebben. Dan ben je samen en heb je geen last van het derde of vijfde wiel aan de wagen! Maak met elkaar een plan om eensgezind te borrelen, koken, eten en een fijne dag of avond hebben.

#tip3
Wees eerlijk over je eenzame gevoel.
Schaam je niet en vertel erover. Het is dapper en het lucht op. Delen is helen.  Eenzaam zijn is niet fijn, we hebben allemaal behoefte aan gelijkgestemden om ons heen. Erbij horen is een niet te onderschatten belangrijk gevoel. Mensen zijn nu eenmaal sociale wezens. Jij toch ook?

#tip4
Vier jij je Kerst Anders!
Wil je de kerstdagen eens helemaal anders vieren, met leuke gelijkgestemde mensen, gezelligheid en tijd voor jezelf. Wel samen eten, misschien beetje meehelpen met koken en niet de last van alle boodschappen, leuke activiteiten ondernemen?
Kijk dan eens naar KerstAnders. Daar is het een ‘Anders familie’ voor die dagen waar jij bij mag zijn. Om te genieten van de workshops, maaltijden en de gesprekken tussendoor. Met een fijn gezelschap. Ben je erbij?

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights