fbpx

Workshop vakantie

Wil jij op vakantie een unieke workshop volgen? Of wil jij een vakantie vieren waarbij je de keuze hebt uit een groot aantal verschillende workshops? Workshops waarbij je er op kunt rekenen dat jij straks de diepte in mag gaan. Workshops op het gebied van het spirituele, die je helpen jezelf beter te begrijpen en liever voor jezelf te zijn. Onze workshops op vakantie worden gegeven door mensen die je graag helpen. Mensen die je willen helpen met het ontdekken van je eigen persoonlijkheid. Die er aan bij willen dragen dat deze zich op positieve wijze ontwikkelt.

Een vakantie workshop voor iedereen

We hebben bij Vakantie Anders een unieke vakantie voor je samengesteld. We vinden het belangrijk dat jij niet alleen maar langs het zwembad hangt, alhoewel je bij ons natuurlijk ook volop de kans hebt om te ontspannen. Maar we willen je daarnaast graag helpen met onze workshops je vakantie nog meer te genieten. Dit doen wij onder andere door workshops aan te bieden die jou verdieping geven. Waarmee je ervoor zorgt dat jij jezelf beter leert kennen. Vaak vlakt onze eigen persoonlijkheid door de dagelijkse beslommeringen een beetje af, wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijkheid juist weer de kans krijgt om te schijnen.

Meer weten over onze vakantie workshop

Je zou eigenlijk ook kunnen zeggen dat onze vakanties een soort van workshop vakantie vieren zijn. Je hoeft niet constant met hetzelfde bezig te zijn op vakantie, het is juist goed om jezelf te ontplooien en mee te maken hoe het is om jezelf weer een beetje te ontdekken. Wil jij hier meer over weten? Dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om al je vragen over onze vakanties te beantwoorden. Bij Vakantie Anders ga je een vakantie meemaken die met recht uniek te noemen is.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights