Stier kan goed genieten

Het teken Stier heerst alweer een aantal dagen. Wat eigenlijk niet veel meer wil zeggen dan dat het nu de periode is waarin de zon in Stier staat. Er kan dan dus net wat meer hang zijn naar genieten, delen en vasthoudendheid. Een Stier heeft wat hij wil ‘in zijn kop en zeker niet in zijn kont.’ Letterlijk gebeurd vaak dat hij met de kop naar voren op zijn doel afgaat. Deze uitspraak is op verschillende wijze uit te leggen. De meeste Stieren willen niet zomaar loslaten wat ze al bekend is en ze al weten. Met een zekere hoeveelheid koppigheid en vasthoudendheid houden ze vast aan wat bekend is. Praten als Brugman kan nodig zijn om ze na te laten denken over wat wellicht handiger of praktischer is. Stier hangt erg sterk aan de voor hem/haar bekende normen en waarden.

Stier heeft flink wat tijd nodig

De vergelijking je kan beter zo doen want dan levert dat je….. op heeft vaak een grote kans van slagen. Als de Stier, tenminste, het nut ervan inziet. Dan krijg je ‘m wel een andere wei in. Anders wordt het trekken tot je ons weegt of duwen. Wat vaak ook geen goed uitgangspunt is. Beter is het dan om alles even rustig te laten bezinken. Geef hem de ruimte en vooral ook de tijd om te kunnen nagaan dat anders nog zo slecht niet kan zijn en dat het echt beter kan. Daar heeft de Stier gewoon flink wat tijd voor nodig. Het gaat wat trager en rustiger voor iets zo is verinnerlijkt dat het goed voelt. Dan heeft het een kans. Geef je de Stier deze tijd niet dan heb je kans dat de kont tegen de krib gaat en de Stier niet genegen is nog een centimeter mee te willen werken. Beter is het dan om wat meer geduld vooraf te betrachten.

Genieten met alle 5 de zintuigen

Een Stier kan goed genieten. Lekker eten, drinken en een lekkere geur zijn heel belangrijk. Alle zintuigen mogen gekoesterd worden en ook iets moois om naar te kijken mag daarom niet worden vergeten. Kunst of andersoortige schoonheid daar wordt van genoten met de ogen. Muziek is er in alle soorten en maten en voor elke Stier zal daar ook zeker iets tussen zitten wat fijn in het gehoor ligt. Geld is voor de Stier een voertuig om in te kunnen zetten voor allerlei moois. Het geeft ook zekerheid wat voor hem, vaak, heel belangrijk is. Gelukkig is de Stier een heel sociaal teken en deelt hij graag met vrienden, familie en bekenden. Zo kan iedereen meegenieten met alle 5 de zintuigen.

Extra weetje

Dit tweede teken van de dierenriem is een Aarde teken. Gronden en zeker van je zaak zijn. Als de Stier eenmaal iets heeft gekozen om zich voor in te zetten dan gaat hij/zij ervoor en is bijna onuitputtelijk in arbeidsethos en doorzettingsvermogen.