Spirituele vakantie

Home / Spirituele vakantie

Spirituele vakantie

Heb jij zin in vakantie, maar wil je op je vakantie graag meer meemaken dat wat je normaal gesproken op vakantie doet? Niet alleen maar ontspannen en in het zwembad liggen, maar ook iets doen met je geest? Als jij op vakantie graag ook je innerlijke wezen wil voeden, dan raden we je een spirituele vakantie van Vakantie Anders van harte aan. Wij hebben namelijk in ons aanbod een groot aantal mooie workshops en cursussen, die wij tijdens onze vakantie geven. Hier kun jij dan zelf uit kiezen welke je wilt volgen en welke je interesse minder hebben. Zo kom je niet alleen in aanraking met andere mensen, maar ook met een nieuwe kant van jezelf!

Zomerfestival

Massage

Wandelen

review nieuw

Feestdagen

Een vakantie die spiritueel is

Is een vakantie eigenlijk niet een perfect moment om jezelf eens te leren kennen? Bij een vakantie van Vakantie Anders kun je hier in ieder geval altijd op rekenen. We bieden je een vakantie aan zoals je deze nog niet eerder hebt meegemaakt. Bij ons kun je kiezen uit een breed aanbod op het gebied van workshops. We hebben het dan onder andere over meditatie, stressmanagement, mindfulness, biodanza, intuitief schilderen en nog veel meer. We nodigen je hiervoor van harte uit. Volg de cursussen die je interessant vindt, maar laat de cursussen die je interesse minder kunnen wegdragen gewoon voor wat ze zijn. Zo stel je zelf een programma samen dat helemaal op je wensen is afgestemd.

Een spirituele single vakantie met Vakantie Anders

Voor een spirituele single vakantie die je niet snel zult vergeten kom je gewoon even kijken bij Vakantie Anders. We hebben namelijk de mogelijkheid om jou een breed palet aan prachtige workshops te bieden. Daarnaast kom je bij een vakantie die spiritueel is van Vakantie Anders mensen tegen die net als jou meer zoeken in het leven. Die ook graag eens wat meer willen weten over hoe ze zelf in elkaar zitten, of die een minder gejaagde kant van zichzelf naar de voorgrond willen laten treden.