fbpx

Spirituele reizen

Wil jij een keer een spirituele reis maken waarbij je echt in contact kunt komen met jezelf? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat we je bij een vakantie van Vakantie Anders allemaal te bieden hebben. Onze vakanties zijn er helemaal op afgestemd om ervoor te zorgen dat jij een fantastische reis mee gaat maken. We bieden onze vakanties aan op onze eigen spirituele camping op de Ardennen. Reizen die spiritueel zijn moeten je meer bieden dan alleen maar vermaak en verder niks. Bij ons kom je tot rust, heb je volop vermaak, maar leer je vooral ook jezelf en andere beter kennen.

Spirituele singlereizen

Ben jij op zoek naar een aanbieder van spirituele reizen die jou een vakantie aan kan bieden die helemaal voor jou op maat is gemaakt? Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan mooie workshops en cursussen op allerlei gebieden. Hiermee stel je zelf een programma samen om er zo voor te zorgen dat je alles uit je vakantie kunt halen. Maar dit alles natuurlijk zonder verplichtingen. Volg zoveel cursussen als je wilt, of doe het lekker rustig aan. Bij ons heb je de keuze uit onder andere workshops en cursussen meditatie, mindfulness, intuitief schilderen, biodanza en nog veel meer. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van alle opties die je bij ons hebt.

Meer weten over onze spirituele singlereizen?

Onze reizen die spiritueel zijn, zorgen ervoor dat jij je helemaal gelukkig voelt op vakantie. We willen je graag meer bieden dan alleen maar standaard vermaak. Bij ons maak je kennis met gelijkgestemden, indien je dat wil, en leer je ook je eigen persoonlijkheid beter kennen. Je kunt onder andere een cursus enneagram maken volgen, maar we hebben natuurlijk nog veel meer voor je op het programma staan.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights