Spirituele reizen

Home / Spirituele reizen

Spirituele reizen

Wil jij een keer een spirituele reis maken waarbij je echt in contact kunt komen met jezelf? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat we je bij een vakantie van Vakantie Anders allemaal te bieden hebben. Onze vakanties zijn er helemaal op afgestemd om ervoor te zorgen dat jij een fantastische reis mee gaat maken. We bieden onze vakanties aan op onze eigen spirituele camping op de Ardennen. Reizen die spiritueel zijn moeten je meer bieden dan alleen maar vermaak en verder niks. Bij ons kom je tot rust, heb je volop vermaak, maar leer je vooral ook jezelf en andere beter kennen.

Zomerfestival

Massage

Wandelen

review nieuw

Feestdagen

Spirituele singlereizen

Ben jij op zoek naar een aanbieder van spirituele reizen die jou een vakantie aan kan bieden die helemaal voor jou op maat is gemaakt? Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan mooie workshops en cursussen op allerlei gebieden. Hiermee stel je zelf een programma samen om er zo voor te zorgen dat je alles uit je vakantie kunt halen. Maar dit alles natuurlijk zonder verplichtingen. Volg zoveel cursussen als je wilt, of doe het lekker rustig aan. Bij ons heb je de keuze uit onder andere workshops en cursussen meditatie, mindfulness, intuitief schilderen, biodanza en nog veel meer. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van alle opties die je bij ons hebt.

Meer weten over onze spirituele singlereizen?

Onze reizen die spiritueel zijn, zorgen ervoor dat jij je helemaal gelukkig voelt op vakantie. We willen je graag meer bieden dan alleen maar standaard vermaak. Bij ons maak je kennis met gelijkgestemden, indien je dat wil, en leer je ook je eigen persoonlijkheid beter kennen. Je kunt onder andere een cursus enneagram maken volgen, maar we hebben natuurlijk nog veel meer voor je op het programma staan.