fbpx

Mindfulness camping

Ben jij op zoek naar een camping waar je in contact kunt komen met jezelf? Een camping waar de linkerhelft van je hersenen even uit mag worden gezet en waar je juist je creatieve rechterhelft de ruimte gaat geven? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden van Vakantie Anders. Wij hebben een mindfulness camping voor je klaarstaan waar je een groot aantal verschillende cursussen en workshops kunt volgen waarmee je de verdieping kunt zoeken. Bij een mindful camping wordt er geleerd om uit je hoofd te komen en meer aandacht te hebben voor wat er om je heen gebeurt.

Een mindfulness single camping

Mindfulness is een manier van denken waarbij je wordt geleerd om anders tegen het leven aan te kijken. Niet constant lopen piekeren in je hoofd, maar juist ontspannen en opmerkzaam zijn voor wat er allemaal om je heen gebeurt. We willen het op onze mindfulness camping graag mogelijk maken voor mensen om hier ook mee bezig te zijn. We hebben dan ook een groot aantal cursussen en workshops klaarstaan waarmee jij helemaal tot jezelf kunt komen. Dat niet alleen, je ontdekt dan gelijk een kant van jezelf die je misschien nog niet eerder tegen was gekomen.

Meer weten over onze mindful camping?

Onze mindfulness camping is niet alleen maar een mindfulness single camping. Iedereen die met mindfulness bezig wil zijn, of met een andere manier van tot jezelf komen, is welkom bij ons. We nodigen je van harte uit om eens op onze website te kijken wat er allemaal mogelijk is bij Vakantie Anders. Je kunt er op rekenen dat je bij ons een vakantie mee gaat maken waar je helemaal tot jezelf kunt komen. De linkerkant van je hersens mag even uit, laat de rechterkant maar een keer op de voorgrond treden!

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights