fbpx

Workshop zang

Ben jij op zoek naar een workshop zingen die werkelijk voor iedereen bedoeld is? Een workshop zingen waarbij het niet zozeer gaat om het zo zuiver mogelijk zingen, maar waar juist het proces belangrijk is? Dan ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zangworkshop in ons aanbod voor je klaarstaan waarmee jij straks heerlijk kunt gaan zingen, met een groep gelijkgestemde mensen. Wij vinden bij onze workshops het eindresultaat minder belangrijk dan de weg daarheen. Wij zijn een mindful vakantie organisatie die klaarstaat om jou te helpen jezelf te vinden in onze workshops.

Een workshop zingen voor iedereen

Als jij van zingen houdt, maar je altijd geremd hebt gevoeld omdat je bang was voor de reacties van anderen, dan is onze workshop perfect voor jou geschikt. We willen namelijk helemaal niet dat er bij het zingen naar prestaties wordt gekeken, maar juist naar het plezier. Als jij de linkerhelft van je hersenen, de rationele kant, een poosje uitzet zul je merken dat het veel makkelijker wordt om echt te genieten van wat je doet. Dat geldt niet alleen maar voor onze zangworkshop, maar eigenlijk voor het hele leven. Vandaar ook dat wij je aan willen raden om eens contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de workshops die je bij ons op vakantie kunt doen.

Meer weten over onze workshop zingen?

Op een vakantie van Vakantie Anders heb je de keuze uit een groot aantal verschillende workshops. We raden je dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als je op zoek bent naar een vakantie die niet alleen maar ontspanning, maar vooral ook verdieping te bieden heeft. Wij raden je dan ook aan om eens bij ons te kijken als jij ook zo’n spirituele vakantie mee wil maken. Bij Vakantie Anders werken mensen die als geen ander weten wat er bij komt kijken om jou een vakantie te laten beleven die anders is dan een standaard vakantie.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights