fbpx

Single camping

Ben jij op zoek naar een camping voor singles, waar je in contact kunt komen met leuke, inspirerende mensen? Een camping waar je niet alleen maar fijne mensen ontmoet, maar waar ook een heel programma aan cursussen voor je klaarstaan? Kom dan eens kijken bij Vakantie Anders. Je vindt onze camping in de Ardennen, waar we een heel programma voor je hebben klaarstaan. Workshops op het gebied van het spirituele, waarbij je er op kunt rekenen dat je geest en lichaam allebei helemaal tot rust gaan komen. Waar je de kans hebt om jezelf van een heel andere kant te leren kennen.

Een camping met singles bezoeken

Zoek jij een camping voor singles, waar je een groot aantal verschillende mensen tegen gaat komen? Een camping waar niet alleen singles te vinden zijn, maar ook stellen, families en groepen. Waar je zodoende de kans hebt om mensen te ontmoeten uit verschillende lagen van de samenleving? We nodigen je dan graag uit op onze camping. We vinden het heel belangrijk dat jouw vakantie niet alleen maar heel erg leuk wordt, maar dat je bij ons ook kunt rekenen op een echte verrijking. Vandaar ook het programma aan cursussen dat we voor je klaar hebben staan.

Welkom op onze camping voor singles!

Onze spirituele camping staat open voor iedereen. Je kunt er bij ons op rekenen dat je jezelf helemaal thuis voelt vanaf het moment dat je bij ons aankomt. Op onze camping ben je samen met gelijkgestemden, die samen met jou een fantastische tijd willen beleven. Je kunt hier in verbinding zijn met elkaar, maar hebt daarnaast ook meer dan genoeg ruimte voor jezelf. Wil je hier meer over weten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Je vindt hier alle informatie over onze camping met singles overzichtelijk bij elkaar.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Borgerderweg  19
7873 TC  Borger-Ordoorn

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights