fbpx

Cursus theatersport

Ben jij op zoek naar een mooie plek om een cursus theatersport te volgen? Of zou jij wel eens ergens op vakantie willen gaan waar het ook mogelijk is om een theatersport cursus te volgen? Dan raden wij je aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die Vakantie Anders je allemaal te bieden heeft. We hebben namelijk een programma ontwikkeld dat op het gebied van vakanties uniek is. We hebben een spirituele camping in de Ardennen, waar we klaar staan om jou de vakantie van je leven te bezorgen. Een vakantie waar je helemaal in contact met jezelf kunt komen, maar waar je ook terecht kunt om nieuwe mensen te ontdekken.

Een vakantie als geen andere

Vakantie Anders is opgericht omdat we mensen de mogelijkheid willen geven om op een unieke manier vakantie te vieren. Dit doen we door jou een programma aan activiteiten aan te bieden dat je niet snel op een andere vakantieplek aan zult treffen. We hebben het dan onder andere over cursussen djembe, meditatie en stressmanagement, maar ook onze theatersport cursus. Theatersport is een ideale manier om jezelf te laten gaan en een andere kant van jezelf te laten zien. Een kant die in het dagelijkse leven waarschijnlijk vooral verborgen zal zitten!

Meer weten over onze cursus theatersport?

Bij Vakantie Anders hebben we een uitgebreid programma aan activiteiten voor je klaarstaan. Wij verzorgen activiteiten zoals deze cursus theatersport speciaal voor onze gasten. We willen graag dat jij met jezelf in contact kunt komen op een unieke manier, maar dat je ook nieuwe mensen leert kennen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje komen nemen bij de uitgebreide informatie op onze website. Via onze site kun je jezelf dan ook meteen inschrijven voor een van onze bijzondere vakanties.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights