fbpx

Workshop mannen

Mannen die op zoek zijn naar een vakantie die eens wat anders is dan wat ze normaal gesproken doen, die zijn bij Vakantie Anders aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk een vakantie aan die is voorzien van een groot aantal spirituele workshops. Met deze bijeenkomsten leer je nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Misschien denk je bij jezelf: Dat is niks voor mij? Maar laat ons je duidelijk maken dat juist ook een workshop voor mannen een perfect idee is. Mannen hebben vaak toch wat meer moeite om de stress van hun dagelijks leven los te laten. Met een mannenworkshop leren wij je om dit toch te doen.

Op zoek naar een workshop voor mannen

Over het algemeen zijn het vrouwen die met zichzelf bezig zijn, om zich te verrijken en zichzelf weer terug te vinden. Veel mannen lijken hier minder waarde aan te hechten, terwijl het wel belangrijk is om regelmatig de knop om te kunnen zetten. Wij raden je dan ook aan om eens op vakantie te gaan met Vakantie Anders. We hebben een spirituele camping in de Ardennen, waar wij onze workshops en cursussen geven. Op onze website vind je het gehele aanbod aan cursussen bij elkaar. Een workshop voor mannen, een workshop voor vrouwen, zelfs voor kinderen of hele families.

Meer weten over onze workshop voor mannen?

Neem een kijkje op onze website om te zien wat wij allemaal te bieden hebben als het aankomt op workshops en cursussen. Je kunt bij ons natuurlijk altijd de tijd nemen om lekker te ontspannen of een duik in het zwembad te nemen, maar we vinden het ook belangrijk om jou wat diepgang te bieden. Probeer eens met jezelf in aanraking te komen en het dagelijks leven achter je te laten. Bij Vakantie Anders beleef je vakantie op een hele nieuwe manier.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights