fbpx

Massage vakantie zomerweken

Hoe fijn is het om in je zomer te genieten van een massage vakantie en optimaal te kunnen ontspannen? Tijd voor jezelf om los te komen van alle stress en drukte in je dagelijkse leven. 
Leren masseren door het te doen, te oefenen en te ontvangen. In een grote tent midden in de natuur met het stromende geluid van het water van een smalle rivier achter de tent.

Massage Zomerweken VakantieAnders

Massage flow arrangement

Een hele reeks van  workshops  waarin je masseert, nieuwe grepen leert, op je eigen houding let, in een massage flow komt en samen met anderen helemaal ervan geniet.
In elke workshop is er tijd en aandacht voor iedere deelnemer. Naast de uitleg en instructie is er ook tijd om te masseren zonder woorden op de muziek. Dat maakt het sereen, zacht en puur. Speciaal voor jou als je heerlijk wilt genieten van alles wat massages je brengen, en je (verder) wilt ontwikkelen in het geven van massages.

In  dit arrangement zijn er ook  workshops zoals bijvoorbeeld klankschalen massage, Indiase hoofdmassage, LomiLomi massage, 4-handenmassage en een voetenwassing met massage. Bovendien is er een stilte wandeling in de prachtige natuur in de vroege ochtend.

Massage buiten VakantieAnders

Massage met je kind VakantieAnders

Wanneer

Het is een twee weken arrangement van 4 tot en met 18 augustus 2018.

Schrijf je hier in

Verblijf

Er zijn ook andere workshops en buiten het massage-arrangement om, om aan deel te nemen als je dat wilt. Dat beslis je ter plekke op het moment zelf. Elke avond is er een kampvuur om te genieten van de warmte, het gezelschap en de ontmoetingen.

Alleen of samen

Wil jij samen met iemand komen die niet wil meedoen aan het massage arrangement maar eventueel wel aan andere workshops of activiteiten? Dat kan ook. Dan kom je samen, doe je allebei je eigen ‘ding’ en je ontmoet elkaar ook telkens weer.
Wil je je kind meenemen? Dat kan ook. Voor de kinderen is er een eigen kinderprogramma op dezelfde tijden als de massage workshops. Het is mogelijk dat er een speciale ouder-kind massage workshop aan het programma wordt toegevoegd bij voldoende belangstelling.

Prijzen per persoon (volwassene)
Massage arrangement 2 weken € 750 inclusief verblijf, workshops en alle maaltijden.
Voor je kind is het afhankelijk van de leeftijd. Zie tarieven zomerweken.

Alle prijzen zijn op basis van eigen kampeermiddel en inclusief maaltijden (uitz diner woensdag)
Voor kinderen (kunnen deelnemen aan het kinderprogramma) geldt het kindertarief.

Verified by MonsterInsights