fbpx

Massage week

Bij Vakantie Anders willen we het mogelijk maken voor mensen om helemaal in de massage flow terecht te komen. Wil jij ook een week heerlijk aan de massage, waarbij je niet alleen maar massages ontvangt, maar deze zelf ook geeft? Dan zit je absoluut goed bij ons. We raden je dan ook aan om eens op onze website te kijken om te zien wat deze weken nu precies inhouden. Bij ons kun je er op rekenen dat alle massages in een veilige, ontspannen sfeer worden gegeven. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen hierover.

De massage weken van Vakantie Anders

Bij Vakantie Anders vier jij vakantie op een andere manier. Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je zelfs tijdens je vakantie een volle agenda hebt. Integendeel, je hoeft bij ons alleen maar te doen waar je zelf zin in hebt. Zie je een bepaald onderdeel van ons cursusaanbod niet zitten? Geen probleem, dan sla je dit gewoon over. Als je kiest voor een week massage bij Vakantie Anders, dan weet je natuurlijk zeker dat je hier optimaal van kunt gaan genieten. Soms heeft onze huid gewoon een drang naar aanraking, maar dan wel in een veilige, niet bedreigende setting. Bij Vakantie Anders kun je hier altijd op rekenen.

De massage weken van Vakantie Anders

We vinden het heel belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden om met jezelf in contact te komen. Om het jachtige dagelijks leven even achter je te laten en je helemaal te concentreren op de genoegens van een leven in een meer spirituele setting. Een massage week is daarbij natuurlijk een perfecte manier om even helemaal tot jezelf te komen. Je kunt daarbij zelfs kiezen voor twee massage weken. Wil je meer weten over onze week massage? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt die je maar wil hebben.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights