fbpx

AndersMagazine nr 14 is uit! Staat online.
In dit nieuwste AndersMagazine blikken we met foto’s terug op het Andersfeest in mei en kijken we vooruit naar de zomer.

Dankbaar

Twee liedjes staan erin. Het ene ‘Raar is leuk’ is op het feest gezongen door Arjan met zijn dochter Norah en het andere lied heeft Brenda aan ons opgedragen. Het was een kippenvelmomentje toen ik haar bericht kreeg. “Where everybody knows your name, and they’re always glad you came.” Zo treffend en raak. Er vloeide een golf van dankbaarheid door me heen.

Impact

Luc heeft als grondlegger van VakantieAnders een groot interview gegeven aan Elke van Balkom voor het jubileum boek ‘30 jaar Anders’. Daarin komt de impact die hij voor ogen heeft ook aan bod. En precies dat staat ook weer in dit nieuwe AndersMagazine.

Van falen naar stralen

Vooruit kijkend naar de zomer is er het blog van Liesbet, ‘Van Falen naar stralen. Een krachtig, persoonlijk en rond verhaal omdat ze zowel het falen als het stralen koppelt aan haar ervaringen in onze zomerweken. Ze geeft deze zomer een schrijfcursus.

Seksuele energie

Judith houdt zich bezig met seks, met sacred seks. ‘Je bent en blijft je hele leven een seksueel wezen’ opent ze haar blog ‘Seksuele energie zorgt ervoor dat je kunt zijn wie je bent’. Judith komt twee keer deze zomer met haar workshop ‘Bemin jezelf’.

Stromen in jezelf

‘Hou je van dat gevoel dat je relaties stromen?’ vraagt Inge in haar blog. Over keuzes maken en telkens opnieuw kiezen voor een goed gevoel. In haar zomercursus helpt ze jou naar meer stromen in jezelf door je te verbinden met en je af te stemmen op je eigen kern.

Bloemkoolsteak

Nils heeft weer een gezond vegetarisch recept gegeven, bloemkoolsteak met mangosalsa, het water loopt mij al in mijn mond. Hij heeft het beloofd, in de week dat hij komt koken staat het op het menu.

Cacao ceremonie

Nathalie prijkt op de cover, actief in een cacao ceremonie en deze zomer geeft ze die ook weer. Ceremonies met cacao, dans en meditatie om je hart te openen en helemaal bij jezelf te zijn.

Anders

Margriet schrijft over Anders zijn…of jezelf. Dat ze als kind altijd al het gevoel had dat ze anders was. En hoe ze daar nu tegen aan kijkt.
Of de innerlijke evenwichtsbalk van Nicole waarin ze je meeneemt naar een boomstam, je mannelijke en vrouwelijke eigenschappen en balans om eens anders naar jezelf te kijken.

In mijn blog ‘Soms gaat rechts even op links liggen’ kijk ik eens anders naar mijn handen en besef ik hoe blij ik met ze ben.

Zweden

Nicole heeft in haar jeugd met haar ouders in Zweden gewoond en daar Midzomer feesten gevierd. In haar blog Midzomer herinneringen haalt ze jeugdherinneringen op, en hoe anders was het er een paar jaar geleden..
Over Zweden gesproken, dat kot ook in het blog van Maeryela voor. Ze verhuisde er naar toe, een vakantie week in Nederland bracht haar toch iets heel anders dan verwacht.

Het was weer een feestje om dit 14e AndersMagazine te maken.  We wensen je heel veel leesplezier!

Het is een gratis download en als je een papieren AndersMagazine  thuis wilt ontvangen sturen we het graag naar je toe.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights