fbpx

Onze e-books, verhalen van VakantieAnders en daarbuiten.
Om in verbinding te blijven met elkaar.
Ze zijn allemaal te downloaden.

 

Het 3e nummer van het AndersMagazine, met herfst verhalen, over oogsten en loslaten. Over edelstenen die bij de herfst horen, persoonlijke blogs, tips om te reinigen, meditatie voor mannen, wat vieren we vandaag, vibes in het najaar en een super recept uit de zomer, de heerlijke rode curry kokossoep!  Helemaal gratis voor jou! Om te lezen, te proeven en te genieten.

 

 

In het zomer Anders Magazine veel zomerverhalen.Hoe blijf jij in balans na de onstuimige lente? Tips, gedicht, interviews, vegan recept en mooie blogs.


Het eerste AndersMagazine
Online magazine om in verbinding te zijn en blijven met elkaar, juist nu!
Blogs, weetjes, mannenrubriek, interviews en een vegarecept. Verhalen uit het lezen zelf.

Zoektocht in relaties.We hebben allemaal relaties, met familie, collega’s, gelijkgestemden. Maar de belangrijkste relatie is die met jezelf. In het e-book Zoektocht in relaties lees je tips verhalen en ervaringen over de relatie met jezelf. Hoe belangrijk die is voor je eigen leven.

 

9 tips voor single ouders om met je kind op vakantie te gaan.9 tips om samen met je kind op vakantie te gaan. Wat vind je kind fijn, waar je samen kunt zijn èn jij ook leuke mensen ontmoet.Samen een fijne vakantie hebben, dat telt! Met deze 9 tips vind je wellicht dè vakantie voor jou en je kind. 

 Vakantie Anders Verhalenbundel


Verhalen uit het leven gegrepen over vriendschappen, relaties, inspiraties en ontmoetingen.E-book Verhalenbundel VakantieAndersWil je ook mooie verhalen uit het leven zelf lezen? Verhalen die zijn geschreven door en over mensen met bijzondere ervaringen bij VakantieAnders over vriendschap, relaties, inspiratie en ontmoetingen. Elk verhaal komt recht uit het hart en elk verhaal is uniek.

Ter ere van 20 jaar VakantieAnders hebben we deze verhalen verzameld en in deze verhalenbundel bij elkaar gezet. Het was toen en is nu nog steeds een waardevol boek om te lezen.

WhatsApp chat