AndersZeilen

Home / Anderszeilen

AndersZeilen op de Friese meren en het IJsselmeer

Drie dagen Anders Zeilen op een klipper. Lekker buiten actief op het schip en genieten van het samen zijn en samen doen. En nieuwe leuke mensen leren kennen.

Wat maakt het anders?
Echt ontmoeten en in verbinding zijn met elkaar. Met elkaar in gesprek zijn over het leven zelf, wat brengt het je en wat wil je graag anders? De workshops dragen er aan bij dat je elkaar echt ontmoet. Samen plezier maakt, geniet van de vrijheid  en de veiligheid ervaart om er echt te zijn.  

Ontmoet ook de 4 elementen
De 4 elementen, water aarde lucht en vuur zijn essentieel voor de ontwikkeling van het leven op aarde èn voor je eigen ontwikkeling. De elementen hebben allemaal hun eigen energie. Die wij, mensen ook in ons hebben.

Water: staat voor (door)stroming,

Aarde: voor basis en stevigheid,

Lucht : voor ruimte en beweging,

Vuur  : voor creatie.

De dag beginnen met Tai Chi of meditatie en ergens in het weekend een workshop massage,  theatersport.
of NLP. Hoe en wanneer is maar net wat de wind doet en wat jullie keus is. 
Anderszeilen is jouw persoonlijke zeiltocht die we delen met elkaar. 

Met Anderszeilen (er)vaar je je persoonlijke reis en de vier elementen.

Op de stroming van het water, met ruimte voor beweging, de basis van het schip en creatie van fijne sfeer.
Of met speelsheid, hoe speel jij? Vertrouwen, geloven in jezelf. Welke zijn jouw positieve gedachten voor jezelf en je plannen, welke dilemma’s heb je? En wat is jouw innerlijke vuur, waar loop jij warm voor? 

Bij AndersZeilen wordt het zicht- en voelbaar door het zeilen zelf, door samen op het schip te zorgen voor eten en drinken. En het schip zelf, uiteraard onder leiding van de schipper.

Vind je het leuk om van alles te doen en te ervaren op het schip tijdens het zeilen? Dan kun je  onder leiding van de schipper en zijn zeilmaat meehelpen met het hijsen van de zeilen en afstemmen op de windkracht en windrichting om te zorgen dat het schip de kant op gaat waar we heen willen…

Zin om mee te gaan zeilen?