fbpx

Zomervibes

Kindertekening over Vakantienders

Het Zomervibes weekend was een fantastisch weerzien na de zomer. Met workshops, ontmoetingen, lekker eten en een heerlijk dansfeest. Wat hebben we ervan genoten! Het was zo fijn dat we in het voorjaar ook weer een zomervibes weekend gaan vieren, om in de zomersfeer te komen, om even te voelen hoe fijn het is om samen te zijn met mensen die ook naar de zomerweken gaan of willen gaan. Om alvast te snuffelen aan de zomer. Om de zomerkriebels al te gaan voelen.Dat wordt een weekend in april, data volgen.

Zomervibes oktober 2018 Astrid Spoelstra.

De Zomervibes tekening heeft Astrid Spoelstra gemaakt. Het is haar beleving van het heerlijke weekend. Dit is een prachtig cadeautje van haar aan ons.

Heb jij ook een bijna weemoedig verlangen naar de afgelopen zomer, om die mooie zomer weer te voelen, beleven en ervaren?
Om nog even heerlijk in het moment te leven en te genieten van al het mooie van die zinderende zonovergoten tijd?

In het weekend van 6 en 7 oktober is er een weekend om na te genieten van de zomervibes, elkaar  te ontmoeten, bij en verder te praten en nog meer andere gelijkgestemde Anders gasten te ontmoeten.
Een heel weekend lang in de Anders sfeer, samen zijn, nieuwe ontmoetingen en ontdekkingen. Samen een mooi zomervibes weekend beleven met  workshops als NLP, massage, djembe, mannenvuur, djembe, muziek, wandelen, meditatie en  theatersport en massage. Op zaterdag lekker swingen op de muziek van de DJ.

Het zomervibes van oktober is inmiddels geweest.
In het voorjaar van 2019 komt er een nieuw zomervibes weekend om weer aan de zomer te gaan proeven. En al uit te gaan kijken naar de zomer en vakantie.

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights