fbpx

Zomercursus massage

Ben jij op zoek naar een leuke manier om zelf te leren masseren? Dan ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres. Bij ons ga je namelijk aan de slag met het leren masseren in een zeer ontspannen setting. Wij organiseren vakanties in de Ardennen, waar wij onze eigen spirituele camping voor je hebben ingericht. Je kunt hier altijd langskomen voor een ontspannen vakantie, waar je leert om op een goede manier met jezelf in contact te komen. We geven bij onze vakanties altijd een aantal cursussen, zoals ook een zomercursus massage. Hier zul je zowel massages geven als ontvangen.

Meer weten over onze massage zomercursus?

Bij Vakantie Anders ben je aan het juiste adres als je een keer op een speciale manier op vakantie wil. We hebben bij Vakantie Anders namelijk een vakantie voor je samengesteld waar het er niet om gaat om in je vakantieweken zoveel mogelijk verschillende activiteiten te proppen. Het gaat er bij ons om dat je op een ontspannen, veilige manier in contact komt met wie je zelf bent. Dat je mensen ontmoet die open staan voor ontmoetingen en die samen met jou aan mooie, bijzondere cursussen mee willen doen. Hier hoort onze zomercursus massage natuurlijk ook bij.

De massage zomercursus voor iedereen

We hebben een massage zomercursus voor je samengesteld die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Je leert niet alleen maar een massage op een perfecte manier te geven, we leren je ook hoe belangrijk het is om een goede massage te kunnen ontvangen. Kijk hiervoor gewoon even op onze website om meer te lezen over wat je bij onze massagecursus allemaal kunt verwachten. Vakantie Anders helpt jou graag om de vakantie van je leven mee te maken.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights