fbpx

Workshop theatersport

Wil jij dit jaar eens wat anders meemaken op vakantie? Niet weer naar een plek waar je alleen maar langs het zwembad of aan strand zit? Een plek waar je wel helemaal tot rust kunt komen en waar je jezelf terug kunt vinden? Dan raden wij je van harte aan om eens bij de vakanties van Vakantie Anders te komen kijken. Wij hebben namelijk een programma met vakanties op onze spirituele camping in de Ardennen. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even op onze website kijken. Bijvoorbeeld bij ons overzicht met workshops die je bij ons kunt doen. Hier vind je onder andere een workshop theatersport, waarmee je jouw innerlijk mooi naar buiten kunt laten komen.

Een theatersport workshop volgen

Bij Vakantie Anders vinden we het belangrijk dat mensen even tot zichzelf kunnen komen. Even dat keurslijf waar we doordeweeks in zitten van ons afgooien en lekker aan de slag met onze rechter hersenhelft. Hier zit het creatieve verborgen, de kant van jou die schreeuwt om aandacht als jij weer een lange dag op je werk zit opgesloten. Een workshop theatersport is hier natuurlijk perfect voor. Bij deze workshops kun je namelijk jezelf even helemaal laten gaan. Laat een kant van jezelf zien die anderen niet van je kennen, maar die je zelf misschien ook wel helemaal niet kent!

Meer weten over een theatersport workshop?

We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders om te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Op onze website hebben wij informatie staan over onze workshops. Zo ook over onze workshop theatersport. We geven niet alleen maar deze workshop waarbij je even helemaal los kunt gaan, maar bijvoorbeeld ook een workshop biodanza. Je kunt dan gelijk meer lezen over onze spirituele camping en hoe je daar weer jezelf terug gaat vinden.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights