fbpx

Workshop schilderen

Ben jij op zoek naar een workshop schilderen waarbij het niet uitmaakt of je hier talent of aanleg voor hebt? Een workshop waar iedereen welkom is om te genieten van het proces, niet zozeer van het eindresultaat? Dan ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres. Onze schilderworkshop is namelijk niet zozeer bedoeld om van jou de nieuwe Van Gogh te maken. Wij vinden het veel belangrijker als jij bij het schilderen even tot jezelf kunt komen, de tijd neemt om de creativiteit in jezelf te vinden. Voor schilderen een workshop volgen? Het is een van de vele workshops die we bij onze vakanties geven.

Voor schilderen een workshop volgen

Onze workshop schilderen is er helemaal op ontwikkeld om jou te laten genieten van het schilderen an sich. We staan niet te wachten om van jou een schilderij te krijgen dat helemaal perfect is. Integendeel, we vinden de workshop pas geslaagd als jij van het proces hebt genoten. Dit noemen we dan intuitief schilderen. Ga lekker aan de slag met de materialen die je hebt gekregen om zo een schilderij te maken dat jij in je binnenste verstopt hebt zitten. Het is niet belangrijk om vakwerk te leveren, maar juist om een schilderij te maken waarbij jij met plezier terug kunt kijken op het maken hiervan!

Meer weten over onze schilderworkshop?

Als je meer wil weten over onze speciale schilderworkshop, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. We hebben namelijk alle mogelijkheden die je bij ons mee kunt maken voor je op een rijtje gezet. Duidelijke informatie over de workshops en cursussen die wij geven, waarbij jij zelf de keuze kunt maken welke workshops je wil volgen. Meer weten over onze vakanties? Ook dit vind je op onze website. Of neem gewoon een keer contact met ons op met al je vragen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights