fbpx

Workshop natuurbeleving

Bij Vakantie Anders ben je aan het juiste adres voor een unieke vakantie waarbij jij jezelf weer leert ontdekken. Een vakantie op een inspirerende plek, waar je met inspirerende mensen aan de slag gaat. Een workshop natuurbeleving is een van de dingen die je bij ons kunt doen. We hebben een breed programma aan workshops en cursussen voor je klaarstaan, waarbij je er op kunt rekenen dat al deze workshops iets fundamenteels bijdragen aan wie jij bent. Geen plat vermaak, maar een goede, ontspannen en veilige manier om in contact te komen met de natuur en je eigen wezen.

Aan de slag met workshops natuurbeleving

We vinden het heel belangrijk dat jij straks alles weet over de natuur. Of eigenlijk zeggen we het verkeerd. We willen dat jij straks alles weet over het beleven van de natuur. Niet naar een foto van een bos kijken en dan zeggen dat het er wel mooi uitziet. Maar echt zelf de natuur ingaan en dan ervaren hoe het is om in de natuur te zijn. Hoe het voelt om met je eigen benen tussen de bomen te staan en te voelen hoe alles om je heen leeft en beweegt. Hier komt natuurlijk ook een stukje mindfulness om de hoek kijken, waar je bij onze vakanties ook een workshop in kunt volgen.

Meer weten over onze natuurbeleving workshop?

Met een natuurbeleving workshop van Vakantie Anders ben je altijd klaar om de natuur in al zijn pracht en praal te ontdekken. Even de ruis uit en midden in de natuur staan om hier kennis te maken met natuur zoals deze beleefd moet worden. Uiteraard heb je naast een natuurbeleving workshop ook nog de keuze uit een groot aantal andere workshops bij ons. Neem hiervoor gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is op een vakantie van Vakantie Anders.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights