fbpx

Workshop meditatie

Met meditatie kun je echt even tot jezelf komen. Het is een goede manier om even de stress en zorgen van alledag te vergeten en je helemaal te focussen op jezelf. Je moet dan natuurlijk wel een goede methode van mediteren leren om hier optimaal van te kunnen profiteren. Nee, je hoeft hier dan geen boeken voor uit je hoofd te leren, dat zou een methode zijn die tegen het idee achter meditatie ingaat. Beter is het om een goede meditatie workshop te volgen bij Vakantie Anders. Bij ons op de spirituele camping volg je een workshop meditatie waarbij je er op kunt rekenen dat deze effectief is.

Een meditatie workshop op je vakantie

We vinden het heel belangrijk dat jij tijdens een vakantie met Vakantie Anders even helemaal tot jezelf kan komen. Dat je even terugvindt wie je ook alweer bent, zonder alle ruis waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben. Wil jij hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je een schat aan informatie over onze vakanties. Je leest wat andere mensen van onze vakanties vonden, maar ook wat er allemaal aan workshops bij ons te beleven is. We willen graag dat jij straks een vakantie meemaakt zoals je die nog niet eerder hebt beleefd.

De beste workshop mediteren

Met een workshop mediteren van Vakantie Anders leer je even helemaal tot jezelf te komen. Dit kan bij onze sprituele camping in de Ardennen, maar we geven ook weekends met workshops in Drenthe. Waar je ook voor gaat, wij zorgen er met een goede workshop meditatie graag voor dat jij straks weer helemaal lekker in je vel zit. En dat jij weet hoe je straks zelf thuis ook aan het mediteren kunt gaan. Uiteraard kun je dan altijd bij ons terugkomen voor nog een meditatie workshop, met inspirerende mensen die samen met jou zichzelf terug gaan vinden.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights