fbpx

Workshop intuitieve ontwikkeling

Ben jij iemand die veel loopt te twijfelen? Niet alleen aan wat er allemaal in je leven gebeurt, maar ook aan hoe jij zelf in het leven staat? Door het leven heen is het heel goed mogelijk dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Er worden door de maatschappij allemaal eisen aan ons gesteld, die het onmogelijk maken om ons eigen wezen te behouden. Hier is intuitieve ontwikkeling voor bedacht. Bij Vakantie Anders kun je op de spirituele camping een workshop intuitieve ontwikkeling volgen. Bij deze workshop kom je weer in aanraking met wie je zelf bent.

Een intuitieve ontwikkeling workshop volgen

We vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden om eens met jezelf in contact te komen. Om even te vergeten wat er allemaal nodig is en je juist te focussen op wat jij wil. Wie ben je eigenlijk? Welke delen van jouw persoonlijkheid zijn echt van jouw, maar welke delen zijn van iemand anders. Wat heb jij aan ruis meegenomen uit je dagelijks leven, waarbij je jezelf eigenlijk een beetje bent kwijtgeraakt? We gaan graag aan de slag om ervoor te zorgen dat jij jezelf weer terugvindt. Neem hiervoor gewoon even een kijkje bij het overzicht van workshops en cursussen wat we op onze website hebben staan.

Een workshop intuitief ontwikkelen

Onze workshop intuitieve ontwikkeling is een van de vele workshops die we op een vakantie van Vakantie Anders geven. Al onze workshops en cursussen zijn er op gericht om jou de weg naar je eigen wezen terug te laten vinden. Een intuitieve ontwikkeling workshop is hier een prima manier voor. Naast een workshop intuitief ontwikkelen kun je ook vele andere soorten workshops bij ons volgen en zo aan je persoonlijkheid werken. Ontwikkel deze weer terug naar wie je zelf bent met Vakantie Anders!

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights