fbpx

Workshop djembe percussie

Ben jij op zoek naar een workshop djembe percussie, waarbij je leert hoe je met een djembe je gevoel kunt uiten? Dan nodigen wij je van harte uit om eens op onze website te komen kijken. Bij Vakantie Anders bieden we je namelijk een vakantie aan met een uitgebreid programma aan spirituele workshops en cursussen. Hier behoren onder andere mindfulness, stressmanagement en nog veel meer toe. Workshops waarbij je even tot jezelf kunt komen. Maar ook workshops waarmee je jezelf kunt laten gaan, zoals workshops biodanza, theatersport en natuurlijk onze djembe percussie workshop.

Een percussie workshop voor djembe

De djembe is een instrument dat bij uitstek geschikt is voor een fijne workshop die je helpt een andere kant van jezelf te ontdekken. Met de djembe kun je aan de slag gaan om de frustraties van een leven in een keurslijf van je af te gooien. Maar het is ook een instrument dat jou in staat stelt om een creatieve kant van jezelf te ontdekken waarvan je misschien niet eens wist dat je deze in je had. Volg bij ons een workshop djembe percussie en we beloven je dat je na afloop jezelf helemaal gelouterd voelt. Dat is het doel van onze vakanties. Even tot jezelf komen en andere zijdes van je persoonlijkheid ontdekken!

Meer weten over onze djembe percussie workshop?

Als je meer wil weten over onze percussie workshop voor djembe, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. We hebben namelijk op onze website veel informatie voor je klaarstaan, aan de hand waarvan jij kunt zien of een vakantie op onze spirituele camping ook echt iets voor jou is. We helpen je graag om de rust in je leven terug te vinden. Een percussie workshop voor djembe is hier een perfecte hulp voor.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights