fbpx

Vier het vrouw zijn op de godinnenavond

We zijn er klaar voor! De tent is mooi versierd met kaarsjes, doeken en wierook. Alle vrouwen hebben zich vrouwelijk aangekleed. Elsa en ik slaan op de sjamanendrum om ze binnen te laten en welkom te heten op de godinnenavond. In de mooie, fijne stille sfeer hangt de nieuwsgierigheid naar wat er komen gaat in de lucht.

Boodschap van de godin
De godinnenkaarten liggen klaar op een kleurrijk doek op de grond, waar we met 14 vrouwen in een cirkel omheen zitten. Om de beurt pakken we een kaart, bij het kijken ernaar en het lezen ervan is er herkenning, een glimlach of een wens. Soms verbazing en soms verrassend. Het past bijna altijd. Elke godin heeft je iets te vertellen en aan elke vrouw is het om te zien, voelen en luisteren naar wat het voor haar is. We gaan dansen, eerst langzaam met de godin en haar ‘boodschap’ in gedachte. Dat is fijn en ieder is lekker bij zichzelf. In de volgende dans gaan we meer in contact met elkaar, oogcontact, iets dichterbij en plezier in het dansen.

Echt iets beleven en meemaken
Later hoor ik van Aurora dat ze het spannend vond, best intiem om zo dicht bij elkaar te dansen en ook in contact raken met elke andere vrouw die er is. Het was onwennig en ze kreeg ook af en toe de gedachte om weg te gaan. “Gelukkig heb ik dat niet gedaan’, zegt ze zelf, ‘want hiervoor ben ik gekomen, iets echt beleven en meemaken, ik vind vrouwenavonden en vrouwenenergie juist heel fijn.’
We dansen verder en zoeken elkaar nu steeds op, dansen met elkaar en met meer en meer bewegingen om jezelf te uiten.Vindt de een het vooral spannend en wat onwennig, de ander vindt het heerlijk en danst met volle teugen! Een kopje thee is een welkome afwisseling tijdens het dansen, we nemen daar even de tijd voor. Sam vertelt dat ze in het dansen met haar godinnenkaart de boodschap van die godin veel beter begreep, het ruimer kon zien. Dat vindt ze fijn, het geeft haar ruimte.

Godinnenmassage
Bij de laatste dans vormen we tweetallen, iedere vrouw zoekt iemand op waar zij zich prettig bij voelt en in tweetallen dansen we verder op een krachtig lied van Peruquois. We gaan over naar de massage in de tweetallen die gevormd zijn. Beurtelings masseert de een de ander met aanwijzingen om te masseren. Emotie en spanning is voelbaar en het mag er zijn. In deze veilige setting kan elke vrouw samen met de ander goed voor zichzelf zorgen. Eigen grenzen aangeven, je over durven geven, warm met dekens en een ontspannend muziekje geven we elkaar warme massages. Het is stil en intens genieten, voor elke vrouw, elke godin. Het is sereen, zorgzaam en vol aandacht.

Luisterrijke woorden
Dicht bij elkaar staand in een kring blijven we in verbinding. Luisterrijke woorden als fijn, vredig, ontspannen, verbindend, warm, lief, gracieus, begeerlijk, vrouwelijk en heerlijk komen in ieders gedachte die we hardop uitspreken.Daarmee sluiten we deze mooie avond ’for women only’ af.

Ik voel me goed, deze bijzondere godinnen avond maakt de verbinding in deze week weer sterker. Ik vind het heel fijn dat ik dit kan bieden. Ik weet uit de verhalen die volgen dat elke vrouw ervan geniet en dat het impact heeft. Vrouwen die vaker zijn geweest kijken ernaar uit en sommigen nemen zelfs speciaal voor deze avonden een mooie jurk mee!
Voor mij smaakt het ook naar meer, een meerdaagse met alleen vrouwen, om te ontdekken, te vieren en te genieten. Het wordt vervolgd!

Wil jij ook een mooie godinnenavond meemaken?
Boek een zomerweek en verras jezelf!

Carla

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights