fbpx

Vernieuwing

Het hele weekend is in het teken van mijn issue lijkt wel.
Samen met zo’n 40 volwassenen en 10 kinderen maakte ik een aantal weken geleden deel uit van de eerste groep die aanwezig was tijdens het paasweekend dat door VakantieAnders was georganiseerd.

De aankomst op de camping voelt direct als een warm bad. Daarmee blijkt wel weer dat het niet perse gaat om de omgeving waar je bent maar wel met wie je er bent en hoe je zelf aanwezig bent.

Ik begin het weekend met gemengde gevoelens; op het werk speelt namelijk een belangrijk iets waar ik mee worstel. Er gaat voor mijzelf qua werk iets veranderen. Ik vind het nogal lastig om dit met iemand te delen. Wat ga ik dit weekend daarmee doen; stel ik mezelf open en ga ik dit delen of laat ik het gebeuren? Ik kies voor het laatste en merk al snel dat de rode draad in dit paasweekend vernieuwen is…Daar heb ik wat aan!Vernieuwing
Telkens krijg ik speldenprikjes/ inzichten die de eventuele oplossing van mijn worsteling kunnen zijn.
Naar mate het weekend vordert merk ik dat ik mezelf open stel en ga praten over wat me bezig houd. Ik praat met diverse mensen over de verandering die er voor mij aankomt en ik merk dat ik het fijn vind om er over te praten.

 

Wat een mooi proces zeker nu ik er een aantal weken later aan terug denk. Ik worstel nog steeds wel met een aantal dingen maar de eerste aanzet tot de oplossing is wel gezet op het moment dat ik mij openstelde tijdens het VakantieAnders weekend in April.
Pff en weer een stapje verder!

Dankjewel!

Louise

Verified by MonsterInsights