fbpx

Vakantie voor alleenstaanden

Ben jij een alleenstaande die op zoek is naar een mooie vakantie? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. Wij bieden namelijk een vakantie aan die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Bij ons maak je een vakantie mee waar je helemaal tot rust kunt komen en waar je meedoet aan een groot aantal leuke activiteiten. Maar het is ook een vakantie voor alleenstaanden die goed is voor je ziel. Onze alleenstaanden vakantie is gebaseerd op een spiritueel gedachtegoed. Bij ons kun je dan ook een groot aantal verschillende workshops volgen die je inzicht geven in hoe je zelf in elkaar zit.

Een alleenstaanden vakantie van Vakantie Anders

Bij Vakantie Anders kun je er altijd op rekenen dat je een vakantie meemaakt die helemaal op maat is gemaakt. Je bepaalt hierbij zelf wat je bij onze vakantie allemaal wil doen. We hebben een zeer uitgebreid programma aan cursussen en workshops voor je klaarstaan, waar jij dan zelf uit kunt kiezen wat je allemaal wil volgen. Ben jij bijvoorbeeld in de stemming voor een workshop stressmanagement, meditatie of mindfulness? Of wil je de rechterkant van je hersenen de ruimte geven met een cursus biodanza of intuitief schilderen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Kijk hiervoor gewoon even bij het overzicht dat we voor je klaar hebben staan op onze website.

Meer weten over onze vakantie voor alleenstaanden?

We vinden het belangrijk om jou een vakantie aan te kunnen bieden die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Dat jij straks een vakantie kunt houden op een plek waar het spirituele een belangrijke rol speelt. Dat je niet alleen maar in aanraking komt met nieuwe mensen, maar dat je daarbij ook jezelf van een hele andere kant leert kennen. Neem gewoon eens contact met ons op als je hier vragen over hebt. Of kijk bij het overzicht van alle activiteiten op onze website.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights