fbpx

Het is een voorrecht om elke zomer in een vakantiesfeer te mogen werken. Soms denken mensen dat ikzelf dan ook op vakantie ben, maar dat is niet het geval. Ik begeef me in een vakantiesfeer. Dat is leuk, omdat we meestal vrolijke mensen om ons heen hebben. Elke gast heeft bij aankomst zin in de periode die komen gaat. Iedereen komt met haar of zijn eigen verwachtingen, en volgens mij ook de mensen die zeggen geen verwachtingen te hebben. Want hoe kun je nu geen verwachtingen hebben als je ergens naartoe gaat voor een hele week? Je verwacht op zijn minst dat je het naar je zin gaat hebben, dat het aansluit bij wat je wil en dat je er een goede tijd gaat hebben.

Een warm bad van gastvrijheid

Die verwachtingen zijn de grootste uitdagingen voor ons als we met ons team aan het werk zijn. We zorgen voor een gezellig aangeklede locatie, een leuke plek voor het kampeermiddel. We bereiden (vegetarische) gezonde maaltijden, branden elke avond een vuurtje in de vuurtipi en we maken contact met al onze gasten. We willen hen een warm bad bieden waarin ze zich welkom voelen en een fijne tijd beleven. Hoe hebben ze het? Wat willen ze? En hoe kunnen we met al onze mogelijkheden het workshopprogramma zo aantrekkelijk mogelijk maken? We streven naar uitdagingen en rust, naar variatie en voorspelbaarheid en naar momenten in en buiten ieders comfortzone. Met elkaar genieten we van de setting die we neerzetten en van de gasten die het goed hebben. Heerlijk om zo bezig te zijn in de zomer.
Natuurlijk is het erg prettig als iemand zegt dat ze geniet. Daar doen we het voor. Ik ben elke keer ook nieuwsgierig waar iemand dan zo van geniet, wat maakt het verblijf zo fijn. En die antwoorden zijn heel divers.

Ruimte voor jezelf dankzij kinderprogramma

Er komen bij ons veel single ouders met hun kind(eren) die het fijn vinden als ze ook tijd voor zichzelf hebben, naast de tijd met hun kinderen. Het kinderprogramma is een belangrijk onderdeel voor single ouders, want dat geeft de ruimte voor zichzelf. Aan ons is het elke week weer de taak om het kinderteam lekker te laten werken. Met elke week nieuwe uitdagingen.

Deze zomer is ze er weer met haar zoon

Katinka heeft vier kinderen en is eerder met hen allemaal bij ons geweest. Dat was een heerlijke tijd waarover ze zegt hoe fijn het is dat het eten elke dag weer klaar staat en ze lekker kan aanschuiven. Deze zomer is ze er weer, nu met een van haar zonen. Quality time met dit kind om samen weer een hele week te genieten van en met elkaar. Ze hebben met zijn tweeën een knusse tipitent en er zijn meer kinderen van de leeftijd van haar zoon. Hij gaat helemaal op in het spelen met de andere kinderen, vindt zijn draai goed in het kinderprogramma en ze doet mee aan een cursus en workshops waarin ze ook persoonlijke items uitwerkt. Ze danst, zingt, mediteert, doet aan yoga en heeft tijd voor zichzelf. Ze doet nieuwe ervaringen op, ziet haar zoon genieten en samen doen ze mee aan een massageworkshop voor ouder&kind waarbij ze elkaar masseren.

“We hebben genoten” zegt ze bij het afscheid

Katinka beleefd een intense en fijne week, met een vol hart neemt ze na een week weer afscheid om de autorit naar huis te maken. “We hebben genoten” zegt ze bij het afscheid. “Vooral van alle mogelijkheden en ontdekkingen die er waren en we hebben gedaan.” Ik vind het fijn dat Katinka er bij is geweest deze zomer. Ik weet zeker dat ze er nog vaak aan terug zal denken. En ik aan haar!
Wil jij ook een vakantie samen met je kind en toch veel tijd voor jezelf?
Boek een zomerweek en geniet ook van het warme bad. 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights