fbpx

Ontmoet, verbindt en geniet!

Kijk hier naar het filmpje over hèt online AndersMagazine!

VakantieAnders is jezelf kunnen zijn.

Iedereen die zin heeft in nieuwe contacten en activiteiten is welkom en kan in ongedwongen sfeer deelnemen aan cursussen en workshops.

De zomerweken in de Ardennen worden sinds 1993 gehouden in de Belgische Ardennen. Alles mag en niets hoeft. Deelname kan voor een of meerdere weken.

VakantieAnders is ideaal om er even lekker uit te zijn. In een ‘andere wereld’ te genieten van wat er is. Voor mensen die willen ontdekken, ervaren, genieten en ontspannen. Je krijgt hier verbindingen met gelijkgestemden. Je leert nieuwe mensen kennen. Je bent samen Anders.
Vakantie Anders biedt zomerweken in juli en augustus. Kerst event en OudenNieuw event in december. Door het jaar heen zijn er massage weekenden in samenwerking met Mazzaze. En wandeldagen om elkaar te ontmoeten.

Ontmoetingen met jezelf èn anderen

Je stapt in een andere wereld waar je helemaal jezelf mag zijn.
Zowel voor singels als voor stellen, voor mensen met en mensen zonder kinderen. Een weekend of week alleen voor jezelf.
Het samen zijn, de ontmoetingen en in verbinding zijn met elkaar zijn belangrijke waarden.Er ‘zijn’, samen eten en workshops volgen die je aanspreken. Je beleeft iets, er is herkenning, je deelt ervaringen en geniet van de luxe waarmee je verwend wordt.  Je hebt ontmoetingen met jezelf èn met anderen. In een ontspannen vakantie sfeer waarin je goed bent zoals je bent en waarin je vrij bent om mee te doen of even iets voor jezelf te doen.

 

 

 

In het zomer nummer:

In dit zomer nummer van het AndersMagazine is ontdekken in rode draad,  in veel verhalen zijn er nieuwe ontdekkingen te lezen.
Hoe met iets te beginnen, door op reis gaan, in creativiteit, door aanrakingen, in gesprekken of door je droom te realiseren.

Hoe fijn het als jij ook een ontdekking doet met het lezen van onze verhalen. Dat wensen we je toe.

We gaan de zomer in. Met veel nieuwe live ontmoetingen om te ontdekken en in beweging te zijn.

Het online AndersMagazine

Het 6e nummer is inmiddels online!
Uniek, en om gratis te downloaden magazine.

Wil je ze zien, downloaden en lezen?
Ga naar de pagina met al onze e-books en het AndersMagazine.

Mooi cadeau

Nieuwe inzichten en goede gesprekken

 

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

Geleefd!

 

Terugziend op deze week komt er maar een zin bij mij naar boven. Ik heb GELEEFD! Heerlijk.
Liefs Lea.

Hart-tot-hart verbindingen

Voor mij is Vakantie Anders een plek waar ik mezelf mag openen, waar ik mag vertrouwen en waar mensen mij vertrouwen.
De hart-tot-hart-verbindingen die er ontstaan en er voor elkaar zijn zonder oordeel maken het voor mij mooi.

Iets in gang gezet

‘Wat was het fijn bij jullie te zijn, deze zomer. Ik denk er geregeld aan terug, met een beetje heimwee. In die week vergat ik een beetje de wereld en hoe hard viel die me toen ik op de terugweg er weer middenin stond. De mensen, de onderwerpen, het heeft iets in gang gebracht, waardoor ik mijn leven en werk opnieuw bezie.’
Saskia