fbpx

Single workshop

Ben jij op zoek naar een single workshop die je inspireert, maar die je ook een kant van jezelf leert kennen waar je misschien nog geen weet van had? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. We hebben een workshop die singles kunnen volgen voor je klaarstaan. Sterker nog, we hebben een heel programma aan bijzondere workshops voor je klaarstaan. Workshops waarbij je er op mag rekenen dat je met je spirituele kant in aanraking komt. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje in ons overzicht, waar vast ook een workshop met singles voor jou tussen staat.

Workshops met singles op vakantie

Wij bieden ons aanbod op het gebied van vakanties met singles voor je aan op onze spirituele camping in de Ardennen. Hier vind je mensen die klaarstaan om jou een fantastische tijd te laten beleven. Mensen die niks liever willen dan jou te helpen jouw innerlijk eens van een andere kant te bekijken. Zet die rationele linkerhelft van je hersens een keer uit en vertrouw op de gevoelige rechterkant. Je zult dan merken dat er veel moois te ontdekken is in het leven, waarbij wij je graag helpen.

Meer weten over onze workshop voor singles?

Bij Vakantie Anders ben je altijd aan het juiste adres voor een goede workshop voor singles. We bieden deze aan tijdens de vakanties die we op onze spirituele camping in de Ardennen organiseren. Wil je hier meer over weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We vertellen je dan meer over wat je bij een vakantie van Vakantie Anders allemaal kunt verwachten. Wij hebben een bijzonder aanbod aan workshops die je alleen, of samen met inspirerende mensen, kunt ontdekken. Zo onderscheiden we ons van andere vakanties en campings.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights