fbpx

Single reizen

Bij Vakantie Anders willen we vakanties aanbieden die voor iedereen geschikt zijn. Als jij iemand bent die graag met single reizen meegaat, dan ben je ook aan het juiste adres bij ons. We hebben namelijk een uitgebreid programma aan vakanties op onze spirituele camping in de Ardennen voor je klaarstaan. Dit zijn singlereizen waar je op een camping terechtkomt waar je gelijkgestemden vindt. Andere mensen die net als jij graag willen ontspannen op vakantie, maar die er ook meer van verlangen. We raden je aan om gewoon eens bij ons te komen kijken op de website voor het programma van de cursussen en workshops die wij hier geven.

Spirituele reizen voor singles

Het is goed om eens onder de mensen te komen als je op vakantie gaat. Om met inspirerende mensen van gedachten te wisselen, of te ontdekken dat er andere mensen zijn die net zo tegen het leven aankijken als jij. Maar, bij een vakantie van Vakantie Anders kom je ook jezelf tegen. We geven namelijk een groot aantal spirituele cursussen waarbij jij er op kunt rekenen dat je kanten van jezelf leert kennen die je nog niet had ontdekt. Laat jezelf helemaal gaan met een cursus biodanza, of ontdek je eigen karakter met een cursus NLP. Wat je ook kiest, je kunt er op rekenen dat je met een rijk, voldaan gevoel onze camping weer verlaat.

Reizen voor singles meemaken

Bij Vakantie Anders sta je op het punt een bijzondere vakantie mee te maken. Je wil toch ook wel een keer op vakantie en dan ontdekken dat er op deze camping meer te doen is dan alleen maar steeds hetzelfde vermaak? We proberen je een leuke, ontspannen vakantie aan te bieden waarbij ook de spirituele kant niet onbelicht blijft. We raden je dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als je meer wil weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

Verified by MonsterInsights