fbpx

Single cursus

Ben jij op zoek naar een bijzondere vakantie voor singles? Een vakantie waar je samen bent met gelijkgestemden en waar je er op kunt rekenen dat je mooie dingen mee gaat maken? Een vakantie waarbij je in contact komt met inspirerende mensen, maar ook met je eigen innerlijk? Bij de vakanties van Vakantie Anders kun je hier altijd op rekenen. We hebben op onze camping een single cursus voor je klaarstaan. Dit is een cursus voor singles, maar ook voor andere mensen. Cursussen over een groot aantal verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld meditatie, intuitief schilderen, mindfulness en nog een groot aantal andere spirituele zaken.

Een cursus met singles volgen

Vakantie Anders organiseert vakanties in de Ardennen. We hebben hier een spirituele camping waar iedereen welkom is die zichzelf eens van een andere kant mee wil maken. Bij ons kun je bijvoorbeeld een single cursus neurlinguistisch programmeren volgen, maar ook een cursus biodanza. Inspirerende cursussen waarbij je jezelf eens van een andere kant tegenkomt. Waarbij je de rationele linkerhelft van je hersens een keer leert uitschakelen en waarbij je juist het gevoel van de rechterkant beter leert kennen. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. Of neem een kijkje op onze website.

Meer weten over een bepaalde cursus voor singles

Wil jij een cursus met singles volgen tijdens een vakantie met Vakantie Anders? Dan ben je altijd welkom om een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je namelijk een schat aan informatie over onze vakanties en cursussen. Van elke cursus en workshop die wij geven lees je hier meer informatie, zodat je alvast weet wat je hier kunt verwachten. Al deze cursussen zijn natuurlijk op vrijwillige basis, je mag zelf bepalen wat je allemaal wel en niet wil doen. Wij willen je graag helpen om een bijzondere vakantie mee te maken die je niet snel zult vergeten.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights