fbpx

‘In de roering van het gezelschap op mezelf kunnen zijn’ en ‘lekker samen praten over niets met een lekker biertje erbij’ of ‘heerlijk met mijn zoon in rust aan de vijverrand zitten kijken en genieten’’. Zomaar wat uitspraken van dit weekend. Het waren allemaal verschillende mensen die hier graag zijn en samen met ons het pinksterweekend hebben doorgebracht. De een sliep in de yurt, sommigen in een caravan en weer iemand anders had de boswachtershut voor zichzelf. Slapen op een lekker stekje in de vallei waar de vogels elke ochtend fluiten. Op deze pinksterdagen hebben we ook daarvan genoten.

Het was vooral relaxed.

Het was vooral relaxed. Iedereen in het eigen ritme haar of zijn ding, er waren workshops djembe, haptonomie, opstellingen en massage. Het bos trok voor mooie wandelingen, er werd bijgeslapen om lekker uit te rusten en er waren weer veel mooie ontmoetingen en gesprekken. En we zijn culinair verwend met lekkere en gezonde maaltijden. Er is weer verder gebouwd aan deze vallei, de vuurplaats is verder in orde gemaakt met een mooie ring van natuurstenen. Er zijn verschillende hand en spandiensten verricht waar we blij mee zijn en de bloembakken zijn weer gevuld met de vrolijke zomerkleuren. Heerlijk allemaal!

We waren samen. Ook toen we het droeve  bericht van het overlijden van Daaf kregen. De meesten van deze groep kennen hem wel. We hebben verhalen uitgewisseld, met een lach en een traan. Mooie herinneringen opgehaald. Zijn verhaal uit de bundel gelezen/ geluisterd en een minuut stilte gehouden. Dat was fijn om dat zo samen te doen.

Persoonlijke aandacht in de AndersVallei

In de verschillende workshops was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht waarin er bijzondere ontdekkingen zijn gedaan, om te koesteren! We hebben allemaal gewandeld in het bos. Ook de kids. De jongsten hebben er mooie dingen van meegenomen om er een kunstwerk van te maken.

Het was genieten. Op een manier zoals wij dat graag willen. In deze vallei waar men kan komen om te genieten van de natuur, de ontmoetingen en elkaar. De AndersVallei is er voor iedereen die er graag wil zijn!

Luc & Carla.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights