fbpx

Een veelgestelde vraag is of de maaltijden verzorgd zijn in de zomerweken. En ja dat is zo. Elke dag kun je 3x daags aanschuiven bij het buffet waar voor ieder wat wils is. Keuze genoeg en dagelijks vol variatie.
Wij vinden het belangrijk om samen te eten omdat het verbindend is. Het is gezellig om tijdens de maaltijden gesprekken te voeren over het eten, een gevolgde workshop of andere persoonlijke zaken die je bezig houden.Je kunt elke dag, elke maaltijd zelfs een andere gesprekspartner uit kiezen. Op die manier maak je ook met iedereen kennis en is er volop gelegenheid om nog eens na te praten over de mooie momenten die je hebt ervaren.

TomatenEen ander groot goed is de luxe van de dagelijkse maaltijden die voor je klaarstaan, waar je niets aan hoeft te doen. Geen boodschappen, niet nadenken over wat te eten en al helemaal niet het bereiden zelf. Hoe heerlijk is dat? Die tijd heb je allemaal over om iets anders te doen, om een workshop te volgen, om lekker te lezen of gewoon lekker in de zon te zitten.

Alle maaltijden zijn op buffet basis, je kunt opscheppen wat jij lekker vind. Er zijn heel veel groentes, en ook pasta’s of rijst of aardappels. Dat ligt aan het thema van de dag. De maaltijden zijn vegetarisch. En er is elke week een feestelijke bbq!

Na elke maaltijd ruimen we samen op, inclusief de afwas. Veel gasten vertellen dat dat ook best leuk is om te doen, samen die klus te klaren! En alle keren dat je zelf niet aan de beurt bent doet een ander het voor jou! Tijdens het opruimen zijn er weer veel verhalen en soms wordt er zelfs luid gezongen onder het afwassen, hoe vrolijk is dat?!

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights