fbpx

Reizen voor alleenstaanden

Ben jij op zoek naar een leuke, speciale vakantie voor alleenstaanden? Een vakantie waarbij je niet alleen maar helemaal tot rust kunt komen, maar waar je ook in contact kunt komen met je spirituele zelf? Als je dan ook nog een vakantie zoekt die helemaal is afgestemd op de wensen van alleenstaanden, dan ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een programma ontwikkeld met de leukste vakanties die er te vinden zijn. Wil jij een vakantie in de Ardennen, op onze speciale spirituele camping? Neem hiervoor dan gewoon even een kijkje op onze website.

Spirituele reizen met alleenstaanden

Bij Vakantie Anders bieden we je graag een hele bijzondere vakantie aan. Een vakantie waarbij jij mensen leert kennen die zijn zoals jij en die daarbij ook open staan om jou te ontmoeten. Mensen die samen met jou deel willen nemen aan onze cursussen. We hebben een uitgebreid programma aan cursussen voor je in petto, waaronder bijvoorbeeld een cursus meditatie, NLP, mindfulness, biodanza, intuitief schilderen en nog veel meer. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat voor cursussen we bij onze alleenstaanden reizen allemaal klaar hebben staan.

Meer weten over onze alleenstaanden reizen?

Als jij meer wil weten over reizen voor alleenstaanden, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle informatie over onze reizen voor je klaarstaan. Bij ons maak je kennis met inspirerende mensen, die samen met jou een bijzondere reis willen maken. Mensen die er open voor staan om net als jij een reis te maken die niet alleen goed is voor hun lijf, maar ook voor hun geest. Vakantie Anders heeft een eigen spirituele camping in de Ardennen. Hier worden mooie herinneringen gesmeed voor iedereen die bij ons langs komt.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights