fbpx

Voor mij is Vakantie Anders een plek om thuis te komen. Met die woorden vat Ragna samen waarom ze haar verblijf bij de zomerweken zo fijn vind. Het is voor haar een uitdaging om in woorden te vatten hoe waardevol de vaantie voelt. “Ik bevond me een volle periode van mijn leven en was best moe. Er was zelfs een behoefte aan een middagslaapje aan het ontstaan, dat ken ik echt niet van mezelf. Al een uur na aankomst op het zomerterrein voelde ik met beter. Ik ben op een plek waar ik graag wil zijn, waar ik vanuit mijn hoofd naar mij hart kan en mag gaan. Na de eerste nacht voel ik de ‘oude’ Ragna terugkomen, heel energiek, zo fijn!

Voor mij is Vakantie Anders een plek waar ik mezelf mag openen, waar ik mag vertrouwen en waar mensen mij vertrouwen. De hart-tot-hart- verbindingen die er ontstaan, er voor elkaar zijn zonder oordeel maken het voor mij mooi. Er zijn telefoon nummers uitgewisseld en met twee vrouwen ga ik zeker het contact verder voortzetten, ook dat vind ik heel waardevol.”

Uit de interview reeks.
Carla.

 

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights