fbpx

Nieuwe mensen leren kennen

Als je op vakantie gaat, wat verwacht je hier dan van? Ben jij iemand die op vakantie gaat om te ontspannen? Iemand die de natuur in wil trekken of cultuur op wil snuiven? Of ben je juist iemand die het mooi vindt om nieuwe mensen te leren kennen? Als je tot de laatstgenoemde categorie behoort, dan raden wij je aan om eens te kijken bij de vakanties die we je bij Vakantie Anders aan kunnen bieden. We hebben namelijk een vakantie in de aanbieding op onze spirituele camping, waar je een groot aantal mooie workshops en cursussen kunt volgen, met mensen die hier net als jij helemaal voor willen gaan.

Leuke mensen leren kennen op vakantie

We vinden het belangrijk om jou te helpen jezelf weer wat beter te leren kennen op vakantie. Hiervoor geven we workshops waarmee je de tijd voor jezelf kunt nemen, maar waarin je ook even helemaal tot jezelf kunt komen. Workshops waarin je jezelf opnieuw ontdekt, maar waarin je ook in contact komt met andere mensen. Workshops, met andere woorden, die goed zijn voor je sociale contacten, indien je hier behoefte aan hebt. Wil jij leuke mensen leren kennen op vakantie? Kom dan gewoon eens kijken bij wat wij je allemaal te bieden hebben op onze spirituele camping in de Ardennen.

Wil jij nieuwe mensen leren kennen?

Bij Vakantie Anders staan we klaar om jou te helpen met het leren kennen van nieuwe mensen. Mensen die net als jij de verdieping zoeken en die er genoeg van hebben om een leven te leiden dat er op lijkt gemaakt om ons af te vlakken. Mensen, met andere woorden, die je kunnen inspireren en aanmoedigen. Mensen met wie je workshops kunt doen, maar met wie je ook echte vriendschappen op kunt bouwen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights