fbpx

Natuurbeleving wandeling

Ben jij op zoek naar een unieke vakantie, waar jij meer in contact kunt komen met de natuur, maar ook met jezelf? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die je hebt bij Vakantie Anders. Bij ons ben jij aan het juiste adres voor een breed programma aan cursussen en workshops, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat je cursussen vindt waar je helemaal mee tot jezelf komt. Maar bij onze vakantie kun je ook bijvoorbeeld een natuurbeleving wandeling maken. Een wandeling waarmee je even een wordt met de natuur, zonder dit gelijk te gaan lopen analyseren. Zet die rationele linkerkant van je hersenen maar een keer uit!

Wandeling en natuurbeleving in een

We willen bij Vakantie Anders onze naam eer aandoen. Een vakantie aanbieden waarbij je er niet bang voor hoeft te zijn dat je alleen maar met een massa mensen bij het zwembad hangt. Maar juist een vakantie bieden die dieper gaat dan dat. Waar jij optimaal kunt genieten van een prachtige camping met prima faciliteiten, maar waar je ook kunt werken aan je persoonlijkheid. Waar je een kant van jezelf kunt ontdekken die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Voor een optimale natuurbeleving wandeling tijdens je vakantie ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres.

Meer weten over onze speciale vakanties?

Als jij meer wil weten over de mogelijkheden die je hebt bij Vakantie Anders, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen bij wat we je allemaal te bieden hebben. We hebben een uitgebreid programma aan mooie cursussen en workshops, zoals bijvoorbeeld biodanza, mindfulness, stressmanagement en nog veel meer. De natuurbeleving wandeling is een beetje de klap op de vuurpijl. Een fijne wandeling door een prachtig gebied waar het nog mogelijk is om jezelf een beetje terug te vinden.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights