fbpx

Mindfulness vakantie

Heb jij wel eens gehoord van mindfulness? Het is een andere manier van denken, waarbij je leert dat het goed is om niet teveel met je gedachten in je hoofd te zitten. Laat die gedachten gewoon eens voor wat ze zijn en focus jezelf op wat er om je heen gebeurt. Als je niet de hele dag maar aan je zorgen zit te denken, dan zul je merken dat het veel makkelijker is om te ontspannen en daadwerkelijk te genieten van het leven. Wil je hier meer over weten? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Vakantie Anders. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor een mindfulness vakantie.

De beste mindful vakantie voor iedereen

Het is heel belangrijk om een vakantie uit te kiezen waar jij echt van kunt genieten. Een vakantie naar een plek waar je niet alleen maar de hele dag bij het zwembad hangt, maar waar je ook aan jezelf kunt werken. Een plek waar je jezelf leert ontdekken op een manier die je nog niet eerder hebt gedaan. We vertellen je hier graag meer over. Je vindt een rijkdom aan informatie over onze mindfulness vakantie op onze website, waarbij we je aanraden om hier eens de tijd voor te nemen. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om al je vragen aan ons te stellen.

Ook het juiste adres voor een mindfulness single vakantie

Ook voor een mindfulness single vakantie ben je bij Vakantie Anders aan het juiste adres. We raden je dan ook aan om vandaag nog je vakantie te boeken bij ons als je een vakantie wil beleven waar jij in contact komt met jezelf. Waar je leert om de linkerkant van je hoofd, de rationele kant, uit te zetten en meer te focussen op je vrije rechterkant. Maar vooral ook een vakantie waar jij oprecht kunt genieten en tot jezelf kunt komen.

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights