fbpx

Mindfulness reizen

Bij Vakantie Anders ben je aan het juiste adres voor mindfulness reizen. Voor vakanties waarbij je niet alleen maar kennis maakt met een andere omgeving, maar ook met een andere kant van jezelf. Misschien ben jij wel iemand die veel loopt te piekeren over alles wat er in het leven gebeurt. Zit je veel in je hoofd met je gedachten, terwijl het veel beter is om jouw gedachten eens goed los te laten. We raden je aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is met onze mindful reizen. We staan klaar om jou een vakantie te bezorgen die je niet snel zult vergeten!

Mindfulness singlereizen van Vakantie Anders

Bij de mindfulness singlereizen van Vakantie Anders ben je van harte welkom op onze eigen spirituele camping in de Ardennen. Maar het zijn niet alleen maar reizen voor singles. Onze reizen zijn namelijk open voor iedereen die wat meer wil van een vakantie. Niet alleen maar in het zwembad liggen of proberen een kleurtje te krijgen aan het strand. Bij ons is natuurlijk ook genoeg ruimte voor ontspanning, maar wij pakken het anders aan. Laat je hersens een keer ontspannen en focus je gedachten op de vele leuke workshops en cursussen die wij geven.

Meer weten over onze mindful reizen?

Als jij eens meer wil weten over onze mindfulness reizen, dan raden wij je aan om een kijkje te komen nemen bij Vakantie Anders. We hebben de mooiste reizen voor je klaarstaan, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je bij ons aan het juiste adres bent. Neem dan ook de tijd om eens door te nemen wat wij je allemaal te bieden hebben. Met een reis naar de spirituele camping van Vakantie Anders zul je heel eenvoudig ook jouw eigen mindful kant leren ontdekken!

“Wat een heerlijke omgeving om mijn vakantie door te brengen. Zowel de natuur, sfeer en persoonlijkheden. Het voelt alsof ik hier weken ben geweest. Dank jullie wel voor deze geweldige leuke en soms ook pittige vakantie.” Knuffel Else

“Pas de 2e dag en nu al helemaal geweldig. Ik geniet van de sfeer, zo liefdevol en van alles dat op zijn plek valt. En van alle heerlijke mensen.” Sara

“Een complete verrassing! Geen idee wat ik aan zou treffen, met wie en hoe. Een mooier kado had ik mezelf niet kunnen geven!! Wat een fijne week, wat een mooie mensen en wat een veilige warme thuiskomst! Heel erg bedankt allemaal.”
Liefs Irene.

“Ik heb een fantastische week gehad. Echt genoten. Bedankt voor alles! Lieve groet. ” Eric

“Lieve Anders mensen, wat een bijzondere vakantie, eerste week met mijn kinderen, tweede week zonder mijn kinderen en lekker op mezelf en toch samen heerlijke momenten. Zoveel nieuwe ervaringen en cadeautjes telkens weer. Het was fijn hier.”
Liefs Monique

“VakantieAnders, een leuke, fijne, heftige en gezellige vakantie. Veel nieuwe inzichten en leuke ontmoetingen. Vol creativiteit en heerlijk eten. Ik kom terug!”
 Liefs Rob.

Contact

VakantieAnders
Rijksweg 117 | 6161 BJ Geleen  (Postadres)
Telefoon: +31 (0) 6 38424122 of  +32 (0) 487898363
E-mail: info@vakantieanders.nl

Logo VakantieAnders

Locatie VakantieAnders (zomerweken)
Camping Spineuse
Rue Malome
6840 Neufchâteau

Zomerweken VakantieAnders Camping Spineuse

 

 

Accommodatie Havelte
Meeuwenveen
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte
T

Kaartje Accommodatie Havelte

Ik heb een vraag:

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights