fbpx

P8220250Op de vrijdag van zomerweek 7 stond de workshop natuurwezens & pantoum op het programma. Een pantoum schrijven aan de hand van 20 vragen die worden gesteld is een Tibetaanse dichtvorm die je inzicht kan geven over wat je op dat moment bezighoudt. Ieder mens heeft een natuurwezen in zich, dan kan een bijvoorbeeld een zeemeermin, elfje, dolfijn, trol, kabouter of walvis zijn. Het pantoum ging over jezelf en je natuurwezen. Het waren verrassend mooie kloppende gedichten aan het einde van de workshop. Velen hebben de pantoums voorgelezen aan de groep. Ivonne is terecht ‘een beetje trots’ op haar pantoum;

 

 

Mijn elfje en ik
Ik ben het licht, ingegeven door een elfje.
Ik ben in een prachtige kleurrijke bloementuin.
Ik zie veel kleuren en een elfje.
Het elfje nodigt mij uit lichter te leven.
Ik ben in de lucht en zweef mee met het elfje.
Ik voel me helemaal blij.
Het voelt goed zo samen.
Wat een gelukkie.
Wauw!
Warmte.
Ik krijg vleugels.
Ongelofelijk.
Heerlijk.
Intens plezier.
Licht, blij, vrolijk, gelukkig.
Leuk spannend.
Nog meer vreugde.
Nog even fijn.
Ik overzie een prachtig mooie tuin.
Het gevoel dat ik onderdeel ben van het geheel.
Ik speel met het elfje om lichter te leven.

Ivonne.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights