fbpx

Vakantie Anders, een plek voor:
Nieuwe inzichten en goede gesprekken

Aan het woord: Ellen – deelnemer

Bij Vakantie Anders bouw je heel snel een band met elkaar op. Toen ik aankwam met mijn zelfgebouwde rode slaapautootje kende ik nog niemand, maar na een uur voelde ik me al zeer vertrouwd met iedereen. In een Vakantieweek beleef je zo veel met anderen en voer je zoveel mooie gesprekken, dat vind je thuis zo maar niet. Tijdens de vakantie doe je soms dingen uit je comfort zone, maar daardoor maak je ook kennis met nieuwe (on)ontdekte kanten van jezelf. Zo ontdekte ik zelf onverwachts mijn tekentalent tijdens een van de workshops. Ik ga nu een opleiding tot tekentherapeut volgen. Een spannende nieuwe stap, maar ik heb er veel zin in. 

 

Wat neem je mee van Vakantie Anders?

Vakantie Anders heeft me geholpen weer nieuwe avonturen aan te gaan. In de afgelopen zomer ben ik zelfs twee keer gegaan, zo mooi vind ik het.  

Verified by MonsterInsights