fbpx
Er was eens een wereld met allerlei fijne goedaardige mensen die met liefdevolle ontmoetingen en harmonieus samen leefden en vredig gedijden naast elkaar. Ze groeiden en kregen steeds meer kansen, ze floreerden zo hard en snel dat ze hun naasten uit het oog en hart verloren. Materialisme,  hebzucht, vereenzaming,  snelwegen, files en  zelfredzaamheid in alles.   

In deze wereld groeit Prinses Xandra op.

Ze wil de wereld zelf(redzaam😉) verkennen, een vakantie met  zon,  warmte en nieuwe mensen leren kennen.. Ze ging naar een prachtig hotel aan middellandse zee, zonnen op het strand, Bali enzovoort, het kon niet op, maar was het perfect?  Altijd gastvrij onthaald maar toch zat deze charmante prinses  ’s avonds in haar uppie aan een glaasje wijn…. 

Ze wil wel eens wat anders! 

Xandra ging op zoek op internet, haar ogen knikkebolden van de slaap….beeldschermen drijven voorbij in de zee met mooie strandvakanties, nieuwe mensen zwemmen om  je heen en hun telefoons spreken  uit zichzelf met je.  De ruis verdwijnt,  de lucht gaat open en met een  hartverwarmende zonnestraal daalt VakantieAnders voor haar neer.  De Prinses stapt in en begint nieuwsgierig onwennig aan haar reis. Ze loopt tussen de andere mensen niemand weet dat ze een prinses is, ze is één van hen. Xandra ontdekt dat ieder op zijn/haar eigen manier persoonlijke dingen meemaakt, die herkent en over het leven gaan. Ze zweven door de ruimtes, raken elkaar aan, delen mooie verhalen met elkaar en iedereen accepteert haar. Op het veld vinden workshops plaats en doe ze mee aan yoga, theatersport, meditatie, djèmbé, zang en samen eten ze aan lange tafels. In de avond zit prinses Xandra bij het kampvuur ze raakt geboeid door de vlammen, gaat wat dichterbij en dan…….
 
Schrikt ze wakker, ze is van haar stoel gevallen, maar ze heeft VakantieAnders  gevonden, ze zoekt het weer op en boekt een zomerweek, ze kijkt nu al uit naar die hartverwarmende tijd.   


Er was eens een man die VakantieAnders bedacht en het gewoon eens Anders ging doen. Dat vieren we. 30 jaar Anders!   Het lijkt wel een sprookje.
Een waargebeurd sprookje, wat we vandaag graag vertellen op de ‘vertel eens een sprookje dag’.  

Het is allemaal echt!
En nog leuker met jou erbij.
WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights