fbpx

De wandel5daagse was een schot in de roos! ‘Wat een lumineus idee van Carla en Luc: een wandelvijfdaagse op de mooiste plek van België’, zegt Elke in haar reactie in ons gastenboek. Dat is een heerlijk compliment natuurlijk en het is nog fijner dat alle deelnemers het zo goed naar hun zin hebben gehad! Want gewandeld is er…kilometers lang en ver. Hoe ver dat was nogal eens de vraag want Dorine had een mooie omschrijving voor de echte lengte en hoe groot de afstand ‘hemelsbreed’ zou zijn. Of zoals Jan zegt: ‘leren dat er tussen “hemelsbreed” en de te lopen route zomaar een twee uur kan zitten’. Het werd HET woord van de week!

Natuurlijk alle lof en dank aan de wandelgids Dorine, zij nam iedereen mee door de ruige natuur, haar enthousiasme was heel aanstekelijk. Korte en lange routes hebben elkaar afgewisseld en voor de ‘die hards’ was er een pittige tocht van ruim 20 kilometer op de voorlaatste dag. Ruim 5 uur zijn deze kanjers onderweg geweest, met bijzondere waardering voor Indyra en Kylian die ook deze tocht tot het einde hebben meegelopen! ‘Dorine bedankt, je was een geweldige gids, jij kan het ook niet helpen dat de gps soms een weg zag die er niet was waardoor we onder prikkeldraad, over hekjes en dwars door het moeras onze weg terug naar de camping moesten vinden’, aldus Elke.

‘De groep was geweldig, veel gelachen, wonderschone gesprekken.. Genoeg ruimte voor jezelf en tijd om een ander echt te ontmoeten…’ zegt Gerda in haar reactie.

‘Het gehele groeps- / familie gevoel,…, de knuffel zonder dat je het verwacht, de zorg en oprechte interesse voor elkaar, samen écht samen zijn als het nodig is…. Ik heb er van genoten!!! Wat een mooi clubje waren we samen!’schrijft Jan.

Zo hebben wij het ook beleefd, we waren echt samen deze week, met alles wat er was. De wandelingen, het samen zijn, samen zorgen voor elkaar en de ruimte, de heerlijke maaltijden, samen eten en opruimen, samen lachen, djembe spelen, dansen, masseren en bij het vuur in de tipi zitten. Wat een week…wat een bijzondere wandel5daagse. Luc en ik bedanken iedereen die er was, ieder voor hun eigen inbreng en aandeel. Samen waren we zeker! Het is een week om nooit meer te vergeten!

Carla.

WhatsApp chat
Verified by MonsterInsights