fbpx

Gouden weekend, tijd voor jezelf

Er wordt ingetogen gemasseerd. Vol aandacht gaan de handen vloeiend over de voeten, benen, billen en rug van de gemasseerden op de tafel. Deels mooi toegedekt met warme kleurrijke dekens en doeken wat een prachtig plaatje van rust en genieten geeft. Het voelt fijn, welke positie je dan ook inneemt.

Vol aandacht en overgave

Natuurlijk zijn er de 6 mensen die op de tafels liggen en de massage ondergaan en ontvangen in een volledige ontspanning. Kunnen toelaten en ontvangen lukt wel na een weekend lang waarin we vele grepen, houdingen en technieken hebben doorgenomen en geoefend met elkaar. Telkens met iemand anders, hoe meer wisselingen van massage partners, hoe meer verschillende ervaringen van druk, tempo en vaardigheid om een massage op maat te leren geven. Door de aandacht en overgave die er is het al fijn om aangeraakt te worden. Te voelen hoe fijn dat is en wat het verder in je losmaakt.

Sereen

Voor de mensen die masseren is het ook fijn. Door het vele oefenen en ontspannen dit weekend zijn ze nu in een goede massage flow. Er is een massage plan van 45 minuten gemaakt om al het geleerde in een massage samen te combineren. De muziek ondersteunt daarbij. Er is een warme serene sfeer met 6 massage eilanden.

Verhoogt je geluksgevoel

Het geluk is dichterbij dan je denkt. Vanmorgen in het openingsrondje van de dag had Jack de wijze woorden dat er op elke dag meer mooie dan nare momenten zijn. Dat we de neiging hebben om de nare momenten vast te houden en te willen verbeteren. Daarbij ‘vergeten’ we de mooie momenten. Hij nodigde ons uit om meer naar onze dagelijkse geluksmomenten te kijken en er bewust van te zijn en blijven. Dat verhoogt je geluksgevoel. Dat sluit naadloos aan bij dit massage weekend. Aangeraakt worden zorgt voor de aanmaak van oxytocine, een stofje dat zorgt voor minder stress en verhoogt het geluksgevoel.

Gouden weekenden

Ik ben nu toeschouwer van deze groep. Ik heb ze begeleid in de benen/bil en voeten massages en kijk nu vol trots hoe ze dit nu zelfstandig uitvoeren. Deze weekenden zijn goud! Elke keer opnieuw word ik er weer in bevestigd. Van vrijdagavond tot zondagmiddag waarin we samen zijn, heerlijk en gezellig samen smakelijk eten, praten, wandelen, dansen, ontmoeten, beleven en veel masseren. Vaste steeds terugkerende bezoekers en elke keer weer nieuwe deelnemers. Het geeft een aangenaam verbindend familiegevoel. De weekenden waarin we alle tijd hebben met en voor elkaar, èn voor jezelf. Om te zijn zonder verplichtingen en tijdsdruk van buitenaf, alleen maar hier zijn en te genieten.

Hier word ik heel blij van!

Carla.

Verified by MonsterInsights